I Aarhus finder du dit typehusfirma

Byg dit nye hjem i samarbejde med os - typehus

Med en tom byggegrund og en idé af dit nye hus i tankerne, er det nødvendigt at finde et byggefirma som kan fylde din grund med drømmehuset, som du gerne vil bo i. Har du valgt at få et af de populære typehuse, så er det naturligvis vigtigt at finde et typehusfirma, altså et byggefirma som arbejder med typehuse, da deres erfaring på området vil være uundværligt i enhver konstruktion af typehuse.

Byg dit nye hjem i samarbejde med os

Vestergaardhuse er et typehusfirma med stor erfaring og ekspertise inden for typehus og især fire bestemte typehuse, som vi har udvalgt og kan tilbyde at bygge for dig på højeste niveau af den bedste kvalitet. Disse fire typehuse er alle funktionelle i designet fra hver deres plantegning og i deres opbygning, som både gør husene til praktiske hjem at leve i og til effektive byggerier at opbygge. Vi følger dig helt fra starten af, hvor vi i de indledende møder rådgiver dig med alle beslutningerne og informerer dig om de mange muligheder med den hustype, du ønsker at få bygget. På den måde får du et klart overblik af byggeriet og er aldrig i tvivl om noget ved byggeprocessen.

Bestil katalog

Begynd rejsen mod jeres nye hus med det samlede katalog fra Vestergaard Huse. Se plantegninger, skitser og beskrivelser af alle hustyper og størrelser, få inspiration og gode råd til at bygge nyt hus.

Det kan rent økonomisk være en rigtig god beslutning at bygge et typehus. Grundplanerne er allerede på plads, så der går ikke længe fra planlægning til reel aktion. I sparer derfor meget tid på at få bygget et typehus fra os. I får selvfølgelig mulighed for at komme med egne idéer, som i kan drøfte med en af vores dygtige boligrådgivere. I får en fast boligrådgiver, hvilket sikrer jer en gnidningsfri proces og giver noget mere tryghed og et bedre overblik. Det gør det også lettere for vores rådgivere, da de så hele tiden kender deres kunder og sager. De skal derfor ikke hele tiden bruge tid på at læse op på nye sager. De har nogle faste sager og kunder og det giver bare en bedre oplevelse for alle.