Arkitekttegnede huse

Traditionelt eller moderne. Klassisk eller minimalistisk. Mursten eller træ. Valget er jeres.

Nye rammer for familiens liv

Lad os sammen skabe et smukt, funktionelt og individuelt hjem.

Det er jer, der bestemmer

Vi bygger jeres nye hjem så tæt på jeres drømme som muligt.

Håndværket er afgørende

Vores hjerter banker for kvalitet og finish, vi selv kan være stolte af.

Vi hjælper jer med overblik fra start til slut

Der er mange detaljer at holde styr på, når I skal bygge jeres nye drømmehus helt fra bunden. Hele vejen gennem byggeprocessen har I én – og kun én – kontaktperson, der holder jer orienteret om fremskridtene og ærligt besvarer de spørgsmål, der kan opstå.
Den byggeleder, I er tilknyttet hos Vestergaard Konstruktion, holder styr på alle trådene, hjælper jer fra start til slut, og sørger for at I hele tiden har det totale overblik over byggeprocessen.
Opstår der tvivl og usikkerhed undervejs i processen, så spørger I bare. Jo før vi får fjernet usikkerheden, jo bedre for alle parter.

Det er jeres drøm, så I bestemmer

Traditionelt eller moderne. Klassisk eller minimalistisk. Mursten eller træ. Valget er jeres. Vestergaard Konstruktion kan bygge det hele, og vi elsker alle hustyper lige højt. For os er det håndværket, der er afgørende. Kvalitet og finish, som vi selv kan være stolte af. Den faglige udfordring i at bygge jeres nye hjem så tæt på jeres drømme som muligt. Her viser vi eksempler på de hustyper, vi bygger flest af. Vores kunder finder ofte inspiration hos hinanden, og vi bidrager naturligvis med vores erfaring og idéer. Men først og sidst er det jer selv der bestemmer. Det er jo jeres drøm, vi skal bygge.

Kunderne siger

Skal vi i gang med jeres boligdrøm?

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål til dit byggeprojekt.

Kontakt

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.