Arkitekttegnede huse

Traditionelt eller moderne. Klassisk eller minimalistisk. Mursten eller træ. Valget er jeres.

Nye rammer for familiens liv

Lad os sammen skabe et smukt, funktionelt og individuelt hjem.

Det er jer, der bestemmer

Vi bygger jeres nye hjem så tæt på jeres drømme som muligt.

Håndværket er afgørende

Vores hjerter banker for kvalitet og finish, vi selv kan være stolte af.

Vi hjælper jer med overblik fra start til slut

Der er mange detaljer at holde styr på, når I skal bygge jeres nye drømmehus helt fra bunden. Hele vejen gennem byggeprocessen har I én – og kun én – kontaktperson, der holder jer orienteret om fremskridtene og ærligt besvarer de spørgsmål, der kan opstå.
Den byggeleder, I er tilknyttet hos Vestergaard Konstruktion, holder styr på alle trådene, hjælper jer fra start til slut, og sørger for at I hele tiden har det totale overblik over byggeprocessen.
Opstår der tvivl og usikkerhed undervejs i processen, så spørger I bare. Jo før vi får fjernet usikkerheden, jo bedre for alle parter.

Det er jeres drøm, så I bestemmer

Traditionelt eller moderne. Klassisk eller minimalistisk. Mursten eller træ. Valget er jeres. Vestergaard Konstruktion kan bygge det hele, og vi elsker alle hustyper lige højt. For os er det håndværket, der er afgørende. Kvalitet og finish, som vi selv kan være stolte af. Den faglige udfordring i at bygge jeres nye hjem så tæt på jeres drømme som muligt. Her viser vi eksempler på de hustyper, vi bygger flest af. Vores kunder finder ofte inspiration hos hinanden, og vi bidrager naturligvis med vores erfaring og idéer. Men først og sidst er det jer selv der bestemmer. Det er jo jeres drøm, vi skal bygge.

Kunderne siger

Skal vi i gang med jeres boligdrøm?

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål til dit byggeprojekt.

Kontakt

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.

Hvordan er et arkitekttegnet hus anderledes end de personlige præg du kan sætte på vores allerede eksisterende koncepthuse? Og hvor dyrt er sådan et hus?

Hos Vestergaard Huse ønsker vi at opfylde jeres boligdrømme på bedst mulig vis. Dette betyder at I kan fortælle os om jeres drømme og ønsker til jeres nye bolig, og vi kan bidrage med mange års viden, ekspertise og ærlighed. Kun sådan får I det bedste produkt i fantastisk kvalitet.

Når I ønsker at bygge eget hus, er der altid mange detaljer at holde styr på, samt lovgivninger og aftaler der skal overholdes. Når I samarbejder med os, får I en fast kontaktperson I kan dele jeres drømme og ønsker med, og samtidig få vejledning og rådgivning, der gør hele processen så ligetil og uproblematisk som muligt.

 

Fordelene ved et arkitekttegnet hus

Når du vælger at få skabt et arkitekttegnet hus hos os, sikrer du at kunne følge forløbet fra idéudvikling, til I står med nøglen i hånden. Derudover besøger vi jer både et og fem år efter, for at sikre at huset er fejlfrit og løse eventuelle problemstillinger. Derudover er vi altid indenfor rækkevidde, hvis I skulle have spørgsmål.

Når I vælger at få bygget et hus efter jeres ønsker, får I et helt unikt hus, der er tilsat jeres personlige præg og opfylder de krav I har til jeres familie, om det så er størrelsen på jeres hund, eller størrelsen på dit trommesæt.

I skal vælge et arkitekttegnet hus, fordi I ønsker at vise jeres stil, og fordi jeres hjem skal være skabt til jer. Det kan være svært at tilpasse et andet boligkøb fra den forhenværende ejers behov til jeres behov.

 

Vi opfylder dine drømme

Vi kan bygge efter jeres drømme og jeres stil. Hvis I er til den klassiske, traditionelle stil, der passer godt ind i traditionelle bebyggelser kan vi designe et hus med røde mursten og et klassisk udseende. Er I til moderne, åbne huse i funkisstil, kan vi også klare dette. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, og vi bidrager med vores ekspertise og viden, foruden jeres egne ønsker. Her kan du få inspiration til dit byggeri eller læse mere om vores tidligere kunder og deres nye hus.

Dine byggemuligheder

Du har mange muligheder for at opfylde din boligdrøm. Vi bygger måde med mursten og træ samt andre materialer, og har et bredt udvalg af materialer du kan vælge imellem. Har du andre ideer, kan vi også hjælpe dig med at finde den helt rigtige sten eller flise. I husets budget er der også gjort plads til at udvælge hvidevarer fra Siemens til køkken og bryggers, samt inventar fra Invita til køkken, badeværelser og bryggers. Vi tilbyder også løsninger indenfor energi og teknik. Blandt andet kan vi inkorporere solceller i designet eller sørge for at der kan tilføjes jordvarme, så dit hus bliver både moderne og har et lavt energiforbrug. Derudover kan vi tilbyde alarm- TV og netværksløsninger, samt meget andet. Dine muligheder er nærmest uendelige, og vi gør alt for at opfylde din boligdrøm.

Hvad siger vores kunder?

Mangler du inspiration, eller har du brug for at høre mere om byggeprocessen for jer som familie eller enkeltperson? Du kan læse mere om vores tidligere kunders oplevelse hos os. Især ord som tillid, kreativitet og godt håndværk går igen. Vi stræber altid efter at vores kunder skal være tilfredse med deres nye bolig, og sørger for at tage fat i problemer undervejs og ikke udskyde dem. Du kan læse mere om vores tidligere kunder her.

Processen

Hvordan foregår processen når I skal bygge jeres arkitekttegnede hus? Tidsplaner og budgetter kan ofte skride, når der bygges hus. Det har vi heldigvis taget forbehold for fra starten af. Når vi har aftalt en pris og underskrevet kontrakten, er det den pris I betaler, helt uden ubehagelige overraskelser. Dette kan lade sig gøre fordi vi har stor ekspertise indenfor vores fag, og fordi vi kender vores underentreprenører og leverandører godt. Vi benytter os af faste samarbejdspartnere, så der kan undgås misforståelser og brudte aftaler. Derudover tages der forbehold for dårligt vejr og andre hændelser der kan forsinke arbejdet fra starten af. Sådan undgår I ubehageligheder.

Vores proces er enkel, og vi tager os af det besværlige arbejde. Ved første møde taler vi om jeres drømme og gennemgår detaljer som beliggenhed. Ved dette møde er vi realistiske og finder løsninger og alternativer, hvis noget ikke kan lade sig gøre. Allerede ved dette møde får I et tilbud med hjem, som I kan tale om eller tage med til rådgivning i banken. Når I har godkendt kontrakten, går der tolv uger inden første spadestik tages. I de første ti uger udvælger I materialer, mens vi sørger for diverse tilladelser. De sidste to uger inden byggeriet igangsættes, gennemgår vi sammen hele byggeriets forløb, og I kan stille spørgsmål der forbereder jer bedst muligt til byggeriet. Jeres faste kontaktperson tager fat I jeres problemstillinger gennem hele forløbet, så problemer kan løses hurtigt og effektivt, uden at forsinke processen. Jeres hus står færdigt efter cirka seks måneder. Vi udarbejder kun realistiske tidsplaner, så det præcise tidsomfang oplyses ved opstartsmøderne. Alle arkitekttegnede huse er forskellige, og derfor vil tidsplanen også være det.

Når I endelig kan flytte ind i huset, har vi igen ordnet det besværlige med kommunen, forsikringen og meget andet. I får nøglerne, og sammen gennemgås huset for eventuelle fejl og mangler, så de kan udbedres hurtigst muligt. Vi kommer tilbage efter både et og fem år for at gennemgå huset endnu en gang.

 

Tøv ikke med at tage kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om dine muligheder for et arkitekttegnet hus? Du kan altid tage kontakt til os, om det så gælder spørgsmål omkring materialer, budget, eller tidsplan. Hvis du har en idé du vil have udført, men er i tvivl om det kan lade sig gøre, giver vi også et realistisk svar på dette og selvfølgelig alternative forslag. Du kan komme i kontakt med os ved at udfylde formularen nederst på siden. Der finder du også vores øvrige oplysninger. Har du spørgsmål om vores virksomhed? Læs mere om os her.

 

Ønsker du ikke et arkitekttegnet hus, kan du se vores koncepthuse nedenfor. Her har du selvfølgelig også mulighed for at sætte dit personlige præg på for eksempel murværk eller gulve.

 

  • T-Huse
  • Vinkelhuse
  • Længehuse
  • Funkishuse