En byggeproces med ro, overblik og tillid – fra start til slut

Vi hjælper jer hele vejen fra første møde til huset står færdigt

Ro og overblik

Vi hjælper jer hele vejen gennem processen med fuldt overblik, hvor alt er belyst.

Tillid og tryghed

Vi laver det rigtigt første gang, leverer til tiden og overholder jeres budget.

Åben og ærlig dialog

Rigtig rådgivning, så I kender alle konsekvenser og undgår overraskelser.

Det første møde om jeres drømme

Fra start til slut sørger vi for, at I har det fulde overblik over byggeriet. I kender økonomien, tidsplanen, løsninger, valgmuligheder og konsekvenser. Der er ingen overraskelser.

På det første møde skal vi sammen have beskrevet jeres ønsker og drømme til et nyt hjem. Det er en af vores dygtige rådgivere, der tager imod og hjælper jer igennem de mange overvejelser.
Byggestil, størrelse, funktioner, byggegrund, muligheder. Hvad kan der bygges på grunden, og hvordan skal huset placeres. Der er mange ting at tage stilling til, når I skal bygge nyt hus.

I får et tilbud med hjem samme dag

Vi lytter til jeres drømme og ønsker, og byder ind med vores erfaring, viden og idéer. Sammen gennemgår vi mulighederne og afvejer fordele med ulemper … åbent og ærligt.

Det hele samler vi med det samme i et færdigt tilbud, som I kan tage med jer hjem allerede samme dag eller tage med til jeres bank og boligrådgiver. Så snart I har accepteret tilbuddet, gør vi kontrakten klar til underskrivelse.

I gang med byggeriet på 12 uger

Når kontrakten er underskrevet, laver vi de færdige tegninger og sørger for at indhente de nødvendige tilladelser og anmeldelser til myndighederne, mens I foretager de endelige valg af materialer.

Godt 10 uger efter holder vi et opstartsmøde, hvor vi gennemgår hele byggeriet fra A til Z og får de sidste detaljer på plads. 2 uger senere går vi i gang på byggegrunden.

Samme kontaktperson gennem hele forløbet

Hele vejen gennem byggeprocessen har I én – og kun én – kontaktperson. Under hele byggeriet holder vi jer orienteret om fremskridtene og besvarer ærligt de spørgsmål, der kan opstå.

Opstår der tvivl og usikkerhed undervejs i processen, så spørger I bare. Jo før vi får fjernet usikkerheden, jo bedre for alle parter.

Fra drøm til virkelighed på 6 måneder

Fra første spadestik til I får nøglen til jeres nye hus, går der typisk mellem 5-6 måneder. Vi arbejder kun med realistiske tidsplaner, hvor der er fleksibilitet til at flytte rundt på opgaverne f.eks. på grund af vejrliget.

Alt arbejde udføres af vores egne, fastansatte håndværkere samt en række faste underentreprenører og underleverandører. Alle med en erfaring og et engagement, der sikrer, at vores høje håndværksmæssige kvalitet og finish er stabil.

Vi har gjort alt klart til indflytning

Så kommer den store dag, hvor I får udleveret nøglerne til jeres nye hus. Vi har sørget for klarmelding til kommunen, forsikringsselskabet er orienteret, og huset er blevet trykprøvet og energimærket.

Vi gennemgår sammen huset for eventuelle fejl og mangler, og så er I klar til at flytte ind i jeres nye hjem. Vi ses igen til 1 års og 5 års gennemgang af huset, men skulle der opstå problemer inden da, så ringer I bare.

Skal vi i gang med jeres boligdrøm?

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål til dit byggeprojekt.

Kontakt osSe katalog

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.