Vi bygger Jeres drømmehus

Her finder I information om vores 4 forskellige typehuse. Færdige grundplaner med Jeres personlige præg.

Ekspert i typehuse

Få bygget et typehus hos os. Vi har grundplanerne på plads og kan gør jeres boligdrømme til en realitet.

Mulighed for variation

Vores typehuse er fleksible og vi matcher Jeres individuelle drømme. Vi bygger jeres boligfundament.

Fire typehuse

Hos os finder du både inspiration og stort udvalg af muligheder. Vi kan bygge fire forskellige typehuse.

Grundplanerne er allerede på plads

Der er mange fordele ved at vælge et typehus frem for at få arkitekttegnet et hus. Først og fremmest er der en stor prisforskel og så er der også en tidsmæssig besparelse ved at få bygget et typehus.

T-huse
Typehus

Fire forskellige typehuse

Her hos os har vi valgt at fokusere på at bygge typehuse. Det er huse med færdige plantegninger. Husene har derfor allerede deres fundament og I sparer derfor tid og penge på dyre arkitekter. I kan vælge i mellem fire forskellige typehuse; Længehuse, Vinkelhuse, Funkishuse og T-huse. De har hver deres charme og fordele.

Færdige huse med personligt præg

Fundamentet er på plads hos os, men I står stadig for det personlige præg. Det er forskelligt hvilke mursten folk ønsker, hvilke fliser der skal være, hvordan køkkenet skal se ud og meget mere. Selvom der ikke er tale om et arkitekttegnet hus, så skal det personlige stadig være til stede. I får derfor stadig lov til at tage beslutninger, så i får jeres drømmehus.

Bestil vores katalog

Få inspiration til hjemmet eller et kommende boligprojekt. Bestil vores boligkatalog allerede i dag.

Her finder I nogle af fordelene ved at vælge os

Vi sidder klar til at tage en snak om Jeres drømme. Nedenunder kan I læse mere om vores hustyper, rådgivning, kunder og referencehuse.

Hustyper

Vil I vide mere om vores forskellige hustyper, så tryk på dette billede. Her finder I information omkring vores fire forskellige hustyper, så I kan finde netop den hustype der matcher jeres behov.

Rådgivning hele vejen

Der vil være rådgivning omkring Jeres boligprojekt hele vejen igennem. Da der er tale om en økonomisk stor beslutning, så er det vigtigt at føle sig tryg og hørt undervejs. Læs mere om vores rådgivningsprocesser her.

Hør hvad vores kunder siger

Vi har mange yderst glade og tilfredse kunder. Det hænger sammen med vores ærlighed og ansvarlighed. For os handler et godt samarbejde om gensidig tillid og åben kommunikation hele vejen igennem.

Se vores referencehuse

Har I lyst til at se hvordan vores typehuse ser ud når de er færdige, så tjek vores referencehuse. Vi har en række forskellige referencehuse placeret i Viborg, hvor I kan se den færdige udgive i fysisk form.