Vestergaardhuse skaber de bedste rammer

Vestergaard Huse er en del af koncernen Vestergaard Group A/S, der opfører ejendomme til private og erhverv i totalentreprise.

Med Vestergaard Huse har vi skabt et nyt begreb i byggebranchen – det fleksible koncepthus. Vi har gjort alt forarbejdet og kan derfor lave et helt nyt hus i den rigtige, håndværksmæssige kvalitet til en rigtig skarp pris.

Bestil katalog

Begynd rejsen mod jeres nye hus med det samlede katalog fra Vestergaard Huse. Se plantegninger, skitser og beskrivelser af alle hustyper og størrelser, få inspiration og gode råd til at bygge nyt hus.

Vi vil bygge huse, der skaber de bedste rammer om familiens nye hjem. Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish. Siden jeg etablerede firmaet, har det vokset sig stærkt og solidt på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

En vigtig del af fundamentet i firmaet er, at vores kunder føler sig trygge og har fuldt overblik. Derfor er der kun én direkte kontaktperson i byggefasen, og vejen fra teori til praksis er kort. Vi er fleksible og åbne hele vejen igennem et byggeprojekt. På den måde sikrer vi det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, så I kan være trygge og tillidsfulde, når I overlader jeres drøm til os.