Det rigtige byggefirma

For os er ser vi ikke nybyggeri som værende en one-size-fits-all-vej. Vi har bygget vores forretning op om, at det hele starter med et møde, et stykke papir, en blyant og en god snak om jeres tanker. Det kalder vi den gyldne midte. Det er ofte de små ting, der gør den største forskel. Vi oplever, at det ofte kommer ned til tre ting; prisen, kemien og samarbejdet.

Den rene arkitekt, typehusfirma eller den gyldne midte?

Alle veje fører til Rom, siger de. Der er også flere veje at tage, når man skal bygge nyt. Heldigvis kan man sige, for ligesom vi mennesker er forskellige, er vores økonomier, præferencer for rådgivning, og ønsker til et nyt hjem forskellig. Vi fortæller her om de tre overordnede veje for at give jer en fornemmelse af, hvilken vej der føles mest rigtig for jer ud fra de tanker, I har til jeres hus.

Ræven 7 (65)
Ræven 7 (31)
22026

Den rene arkitekt

 

 

En af vejene kan være at række ud til en arkitekt, som sammen med jer kan være med til at formidle jeres drømme til streger. Hvis I vælger en dygtig arkitekt, får I den tætte sparring omkring det arkitektoniske udtryk og de omkringliggende omgivelser, som I ønsker skal inddrages i husets form og udtryk. Tit og ofte får I også en masse flotte visualiseringer af huset, som kan være med til at give afklaring på jeres kommende hjem.   

Når I har været til møder hos arkitekten og er blevet endeligt afklaret omkring plantegningen og husets udtryk, skal I finde et byggefirma, som kan favne jeres tegningsmateriale og rådgive om den endelig økonomi ud fra dette. I kommer med og som også kan bygge det. Når vi snakker med kunder, der har været hos en arkitekt, har de fået mange fede detaljer med. Det er vigtigt at have for øje, at af og til kan nogle detaljer også vise sig at have en økonomisk betydning, når man kommer videre i processen og skal finde et byggefirma.

Typehusfirma

 

En anden vej er at kigge typehuse. Hos et typehusfirma har de oftest nogle foruddefinerede rammer, som jeres drømme kan tilpasses til. Det er oftest med mere faste rammer, og det afspejler sig også i det økonomiske aspekt.

22022 Plantegning

Vi brænder for at være dit foretrukne byggefirma, men kun hvis vi har bevist, at vi er det rigtige valg for din og familiens drømme om at bygge nyt hjem

Byggerådgiver

Den gyldne midte

 

For os er ser vi ikke nybyggeri som værende en one-size-fits-all-vej. Vi har bygget vores forretning op om, at det hele starter med et møde, et stykke papir, en blyant og en god snak om jeres tanker. Det kalder vi den gyldne midte – den tredje vej. At vælge et byggefirma, hvor I bruger den ekstra tid på de indledende snakke med jeres byggerådgiver fornuftigt på at tale om jeres ønsker og behov. Forestil jer, i overført betydning, at I kommer med råvarerne, og vi sørger for at smage til med salt, peber, krydderier og en masse søde sager. Hos os har I, sammen med jeres byggerådgiver, helt tiden fingeren på pulsen i forhold til sammenspillet mellem jeres skitse og økonomi. Fordi vi har egen tegnestue og byggeafdeling, som arbejder tæt sammen på tværs for at give jer det absolut bedste.  

Ingen vej er mere rigtig end den anden, men vi tror på, at du kan mærke det, når det er helt rigtigt for dig og din familie.

Det er ofte de små ting, der gør den største forskel. Vi oplever, at det ofte kommer ned til tre ting; prisen, kemien og samarbejdet.

Vi er tro mod dem, vi er, og vi har fuldt ud respekt for, at nogle gange er kemien, mavefornemmelsen eller prisen et bedre match hos et andet byggefirma, men du finder først ud af det, når du har snakket med flere byggefirmaer. Og det vil være fantastisk, hvis vi får lov til at være én af dem. 

Vi brænder for at være dit foretrukne byggefirma, men kun hvis vi har bevist, at vi er det rigtige valg for din og familiens drømme om at bygge nyt hjem.

Vi er tro mod dem, vi er, og vi har fuldt ud respekt for, at nogle gange er kemien, mavefornemmelsen eller prisen et bedre match hos et andet byggefirma, men du finder først ud af det, når du har snakket med flere byggefirmaer. Det vil være fantastisk, hvis vi får lov til at være én af dem, du og familien vælger at tage en snak med.