Plantegninger

Funktionalitet skaber livskvalitet, siger vi

Kun sammen kan vi skabe noget personligt og funktionelt til jer.

For os ligger det hele i håndværket, detaljerne og funktionaliteten. Det skal være et hjem for dig og familien. Vi skræddersyer plantegninger, fordi vi tror på, at en plantegning skal passe til jer og jeres sted i livet og på lang sigt. Ikke omvendt. Vi tror også på, at det er i detaljerne, at jeres stil kommer til udtryk, og funktionaliteten tilfører velvære til jeres hverdag. Derfor siger vi også, at funktionalitet skaber livskvalitet.

PLANTEGNINGER DER PASSER TIL FAMILIEN

Det kan være meget forskelligt, hvordan processen for at bygge et nyt hus begynder. For nogen er det selve hustypen, der er det vigtigste. For andre har rumfordelingen størst betydning.
Uanset hvordan du starter, mener vi stadig, at den rigtige planløsning er den, der føles rigtig for dig og familien. Det er derfor, at vores koncept er at tegne fra bunden af, fordi det mangler markedet; et byggefirma, der ikke bare har styr på håndværket, men hvor vi kan være med helt fra starten og selv tegne lige præcis dét, der passer til familien ud fra snakke med byggerådgiveren. 

 

Faelles21000px

Vi tegner og bygger hjem.

Den rene arkitekt, typehusfirma eller den gyldne midte?