Energioptimering

Er en god investering

ENERGIOPTIMERING - HVAD ER ET LAVENERGIHUS?

Byggereglementet stiller et bestemt krav til, hvad et hus må bruge af energi. Derudover stilles der også et mindstekrav til husets isoleringsevne. Dette gælder f.eks. ydervægge, døre og vinduer. Du vil i byggereglementet også finde et mindstekrav til at et hus kan klassificeres som et lavenergihus.

HVAD KOSTER ET LAVENERGIHUS?

Alle vores huse overholder isoleringskravene til Bygningsreglementet 2018. Derfor er der ikke langt fra dette til at byggeriet overholder kravene til Lavenergi 2018. Derudover vil du kunne tjene forskellen ind igen, da et lavenergihus er billigere i drift.

KAN MAN KALDE ET LAVENERGIHUS BÆREDYGTIGT?

Når det kommer til lavenergihuse er det ikke kun opvarmning og elektricitet vi skal kigge på, hvis det for alvor skal være bæredygtigt. Her skal vi også kigge på, hvor stort et klimaaftryk byggematerialerne afgiver. Vil du derfor gerne bygge et hus, der er mere bæredygtigt end et typisk lavenergihus, skal husets materialer have et lavt klimaaftryk, sundt indeklima, lavt energibehov og evt. bygges i f.eks. genbrugssten. Dertil også mulighed for senere at kunne genbruge husets elementer.

Find inspiration til indretning i vores udstillingshuse.

HØJERE LIVSKVALITET MED BEDRE INDEKLIMA

Fordelen ved et lavenergihus er, at jeres familie får det bedst mulige indeklima. Alle erfaringer viser, at indeklimaet i lavenergihuse er mærkbart bedre end i traditionelle huse.

I slipper for træk, fugt, støj og store udsving i temperaturer. Det giver en bedre livskvalitet i form af mindre sygdom, større velvære og bedre koncentrationsevne.

ENERGIOPTIMERING – ET FÆLLES ANSVAR

Vi etablerer også gerne varmepumpe eller solcelleanlæg til jeres nye hus. På den måde kan I oven i jeres lave energiforbrug sænke CO2- udslippet markant. Så er I samtidig også med til at bære det store fællesansvar for at passe på vores natur i årene fremover.

VI STILLER HØJE KRAV TIL OS SELV

Vi udvikler os konstant inden for energioptimering, og bruger megen tid på vores materialevalg. Dette sikre at vi kan levere et af de mest energieffektive huse på markedet.

Hos Vestergaard Huse er vi altid opdateret på den nyeste teknologi inden for energioptimering. Der er større og større fokus på området, og der bliver hele tiden stillet nye krav. Så vi tænker konsekvent langsigtet, når vi rådgiver omkring byggeri.

Har I lyst til at vide mere om energioptimering i forbindelse med huskøb, står vi til enhver tid klar med kompetent rådgivning.

Energi 02 1000Px