Arkitekttegnet hus

Drømmer du og familien om at tegne og bygge et nyt hjem, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt og tilpasset jeres personlige smag og livsstil? Hos Vestergaard Huse er vi stolte af at kunne tilbyde dig den fulde pakke – med vores egen arkitekt og dedikerede tegnestue.

Vi tegner og bygger arkitekttegnede huse

Alle veje fører til Rom, siger de. Der er også flere veje at tage, når man skal bygge nyt. Heldigvis kan man sige, for ligesom vi mennesker er forskellige, er vores økonomier, præferencer for rådgivning, og ønsker til et nyt hjem forskellig. 

For os er nybyggeri ikke en one-size-fits-all-vej. Rejsen til jeres arkitekttegnede hus starter altid med et møde, et stykke papir, en blyant og en god snak om jeres tanker, idéer og behov. Vi har nemlig bygget vores forretning op omkring at sikre dig og din familie en effektiv og tryg tegneproces.

Ræven 7 (65)
Ræven 7 (31)
22026

Effektiv og tryg tegneproces med vores egen arkitekt og tegnestue

Spar tid og få enkelthed i processen

Med både en arkitekt og vores egne skitsetegnere og bygningskonstruktører in-house, kan vi sikre en smidig og effektiv proces fra første skitse til nøglefærdigt hjem. Du og familien slipper for at koordinere mellem forskellige parter og undgår de typiske flaskehalse, der kan forsinke byggeprocessen.Arkitekttegnet hus pris


Hvad koster det at få tegnet et hus? 

Hos Vestergaard Huse får du noget ekstra med i prisen. Vores inhouse arkitekt er inkluderet, fordi vi mener, at et skræddersyet og unikt hjem ikke behøver at koste mere. Vi ser det som en investering i at give dig og familien den bedste oplevelse og det mest fantastiske hjem.

 

Fordelene ved vores inhouse arkitekt

 

Personlig tilpasning og rådgivning: Vi designer dit hjem helt fra bunden, så det passer perfekt til dig og din families behov og ønsker.

 

Inkluderet i prisen: Vi investerer i arkitektydelsen, så du kan få et hjem med wow-effekt, uden at det skal koste mere.

 

Wow-effekt: Vi skaber hjem, der ikke kun er funktionelle, men også har en wow-effekt.

 

Vi ønsker selv at bo i et hjem, der føles som vores eget og er unikt designet. Derfor er hvert hus vi tegner skabt med et skarpt øje for detaljer og en passion for designs, der både er unikke og funktionelle.

 

Din og familiens vision, vores mission

 

Hos Vestergaard Huse lytter vi til ønskerne og hjælper med at realisere dem. Vi er dedikerede til at skabe et hjem, der passer perfekt til dig og din familie.

Ræven 7 (32)

Vi brænder for at være dit foretrukne byggefirma, men kun hvis vi har bevist, at vi er det rigtige valg for din og familiens drømme om at bygge nyt hjem

Byggerådgiver

Nybyggeri med en arkitekt

 

Vores team er din og familiens tryghed gennem hele processen

Hos os har I, sammen med jeres byggerådgiver, helt tiden fingeren på pulsen i forhold til sammenspillet mellem jeres skitse og økonomi. Fordi vi har egen arkitekt, tegnestue og byggeafdeling, som arbejder tæt sammen på tværs for at give jer det absolut bedste.  

Ingen vej er mere rigtig end den anden, men vi tror på, at du kan mærke det, når det er helt rigtigt for dig og din familie.

Det er ofte de små ting, der gør den største forskel. Vi oplever, at det ofte kommer ned til tre ting; prisen, kemien og samarbejdet.

Vi er tro mod dem, vi er, og vi har fuldt ud respekt for, at nogle gange er kemien, mavefornemmelsen eller prisen et bedre match hos et andet byggefirma, men du finder først ud af det, når du har snakket med flere byggefirmaer. Og det vil være fantastisk, hvis vi får lov til at være én af dem. 

Byg nyt arkitekttegnet hus med Vestergaard Huse