Ledige stillinger hos Vestergaard Huse

Bygningskonstruktør til tegnestuen

Har du evnen til at forene dine dygtige projekteringsfærdigheder med din raffinerede ekspertise som bygningskonstruktør og dermed skabe hjem, der ikke kun opfylder vores kunders ønsker, men også efterlader dem målløse? Kan du med lethed oversætte disse drømme, tanker og ønsker til præcise, byggeklare designs til vores byggeafdeling? Vi udvider vores dygtige team og søger en bygningskonstruktør, der omfavner alsidigheden i vores opgaver og samtidig bevarer den krævede nøjagtighed og overblik.
22017
23018

Praktikant efteråret 2024 Bygningskonstruktør til tegnestuen

Som praktikant i tegnestuen hos Vestergaard Huse vil du få indblik i, hvordan vi projekterer og på tegnemøder optimerer vores enfamilieshuse med vores kunder, hvor både byggerådgiveren, kunden og dig deltager. Du kan forvente at dygtiggøre dig indenfor processen med projektering og opførelse af fritlæggende enfamilieshuse, revit, balancen mellem udformning og økonomi og meget mere.
22037
22036

Praktikant efteråret 2024 Bygningskonstruktør til byggeafdelingen

Som praktikant i vores byggeledelse får du medbestemmelse i entrering af UE, tidsstyring, økonomi, kommunikation med kunder, UE, eksterne rådgivere, tegnestuen, byggerådgiver. Du vil blive tilknyttet en erfaren byggeleder, som vil sikre, at du får ansvar og opgaver fra første dag. Dine opgaver vil spænde fra det allerførste opstartsmøde med kunden til afholdelse af afleveringer og 1-års gennemgange.

Fandt du ikke lige stillingen for dig? 
Så må du hjertens gerne sende os en uopfordret ansøgning.

Send den sammen med dit CV til Marc Sivebæk - ms@vhuse.dk