Indretning, som passer til dine behov nu og i fremtiden

Indretning af et nyt hus er mange ting. Først er der indretningen af selv huset. Det er her, I vælger, hvordan plantegningen skal se ud. Skal der være køkkenalrum – eventuelt med en alkove?
Ingefaerbakken 131 570X788 1

INDRETNING AF NYBYG

Jeres drømmebolig skal afspejle, hvem I er. Samtidig skal det bygges, så det skaber rammerne, for det I har brug for nu – og mange år ud i fremtiden. Jeres nye hus skal indrettes efter jeres drømme og værdier og efter det liv, I ønsker at leve. Kort sagt: Det skal være et hjem – jeres hjem!

Om I drømmer om et vinkelhus, et T-hus eller måske et længehus, så findes der plantegninger der allerede er optimerede efter tidens trends og tendenser. Dette giver mulighed, for at finde en indretning, I godt kan lide, og derefter personalisere tegningerne efter jeres behov. Det er naturligvis også muligt at tegne jeres drømmebolig helt fra bunden

Se de forskellige hustyper vi tilbyder hos Vestergaard Huse.

INDRETNING - HVAD ER VIGTIGT

Mange vælger i dag at bygge et køkkenalrum. Dette virker i dagligdagen for mange som både arbejds- og værested. Og der er mange valgmuligheder, når det skal indrettes. Dette er et af de rum I kommer til at opholde jer mest i, og det er derfor vigtigt at få et funktionelt køkken, der samtidig har en indbydende indretning, så det bliver et sted man får energi af at opholde sig i. Et køkken kan laves i mange forskellige prisklasser, det vigtigste er, at I får et rum, der passer til jeres behov.

Sammen med køkkenet er stuen et af de rum, som det må forventes benyttes mest. Det er derfor vigtigt at vurdere, om der er her I vil prioritere at få mest muligt plads, eller det skal være på værelserne.

Antallet af værelser kan være svært at vurdere. Mange vælger i dag at indrette efter det antal børn de har, eller ønsker at få, og samtidig har et ekstra værelse, der kan benyttes som kontor eller gæsteværelse.  Derudover skal man vurdere, om man vil bygge et hus, der på sigt er nemt at sælge, eller det skal indrettes 100% efter egne behov.

Når I står og skal indrette jeres drømmebolig, så husk, at huset også skal tilpasses hverdagens kedelige opgaver. Såsom vasketøj, tørrestativ, støvsuger, overtøj og, ikke mindst, de uendelig mange par sko man ikke vidste, man havde.

Ingefaerbakken 80 570X788px (1)

FÅ INSPIRATION TIL JERES NYE HUS

Hos Vestergaard Huse vil vi gå rigtig langt for jer i byggeprocessen. Vores bygerådgivere ved, hvad der fungerer, og står klar til at hjælpe jer fra start til slut. På den måde sikres, at I kan træffe de valg, der passer til jeres behov på et oplyst grundlag. Book et møde med en af vores byggerådgivere, det er helt uforpligtende og ganske gratis