Alkover og sansevinduer, få naturen helt ind i huset

Alkover og sansevinduer bliver med god grund mere og mere populære. Ikke mindst i køkkenalrummet.

HYGGE FOR BÅDE STORE OG SMÅ

Alkover og sansevinduer bliver med god grund mere og mere populære. Ikke mindst i køkkenalrummet. Disse små rum med siddepladser virker som en magnet på både store og små. Her sidder ungerne og hygger, mens maden laves. De voksne nyder en god kop kaffe og en spændende bog. Til lidt alenetid eller til en god snak. Alkover og sansevinduer drager mennesker og bliver hurtigt familiens yndlingsspot. Det er derfor vigtigt at indretningen afspejler dagligdagen, og det praktiske og det hyggelige går op i en højere enhed.

31 1 768X512
Kolbaek Mark 43 30 1 768X576

ALKOVE – LAD OP OG FIND RO

Et rum bliver fuldstændig forandret med en alkove. Det er en unik mulighed for at sætte et helt særligt præg på jeres nye hjem.

En alkove er en lukket og tryk niche i væggen, hvor du kan sætte dig og hygge med en bog eller en god podcast, mens maden simrer på komfuret. Indret din alkove med personlighed, så den fuldfører resten af husets stil. En alkove indrettet med bløde puder og hynder, måske med en lille bogreol og integreret belysning gør alkoven enormt indbydende og tillokkende for bogelskere. Samtidig kommer alkoven til at fungere som et almindeligt møbel i rummet.

Alkoven udvikler sig hurtigt til en hyggekrog, som man tiltrækkes af, og er et sted, hvor det er rart at opholde sig. Brug alkoven til at trække dig tilbage, lade op og finde ro.

SANSEVINDUE I DIN NYE BOLIG

Et sansevindue er et stort vinduesparti med en hyggelig siddeplads. Gennem sansevinduet strømmer der mængder af dagslys ind, som kommer resten af rummet til gode. Om du har brug for alenetid og få tanket dine energidepoter op, eller det er tid til familiehygge og højtlæsning for de mindste, så kommer sansevinduet til sin ret. Her kan du sidde og nyde udsigten uanset om solen skinner, eller om regnen siler ned. Sansevinduet lukker lyset ind, og giver den perfekte fornemmelse af både at være ude og inde.

Med et sansevindue bliver vindueskarmen til sit helt eget møbel. Her åbnes op for en anderledes indretning. Rummet bliver mere interessant, og kvadratmeterne udnyttes optimalt. Etablering af et sansevindue vil derfor give følelsen af mere plads, når indretningen og arkitekturen henter hygge og liv ud i krogene. Indenfor – men alligevel tæt på naturen.

Der er masser af muligheder for at lave præcis den løsning, der passer til jer og jeres nye bolig. Det handler blot om at være kreativ. Hos Vestergaard Huse har vi mange års erfaring med at bygge huse, og har derfor stor erfaring med alkover og sansevinduer.

Toerven 6 5