Bestil vores katalog

Når du bestiller et katalog accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

ØNSKER DU AT BYGGE NYT HUS MED VESTERGAARD HUSE?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.

Bestil katalog - nybyggeri

98 siders inspiration til nybyggeri

Med et katalog til nybyggeri kan du finde masser af skøn inspiration til din drømmebolig. I katalog finder du en oversigt over hustyper og plantegninger mens du samtidig får inspiration til nogle af boligens vigtigste rum som  køkken, badeværelse, garderobe og meget mere. Med dette katalog kan du finde frem til din helt egen stil, og allerede nu drømme om hvilke detaljer, du ønsker skal være i dit nye hus.

Hvad siger kunderne?

Vi har spurgt nogle af vores kunder, hvordan det er at bygge sammen med Vestergaard Huse – Find også deres udtalelser i kataloget samt en masse skønne billeder af deres drømmeboliger. Vi kan allerede afsløre, at der er nogle lækre detaljer i blandt.

Hvad lægger vi vægt på, når vi bygger sammen med dig?

Hos Vestergaard huse har vi forskellige værdier, vi følger under hele byggeprocessen. I katalog til nybyggeri kan du læse om disse værdier. Så kan du se, om vi er det rette byggefirma for dig.

Er der noget, du er i tvivl om?

Er der noget duer i tvivl om, så er du mere end velkommen til at kontakte vores byggerådgivere. Her kan vi personligt guide dig i den rigtige retning. Når du kontakter os, er det ligegyldigt hvor i processen, du befinder dig – om du lige er begyndt at undersøge mulighederne for at bygge, eller allerede har en byggegrund der står klar. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i dine beslutninger. Derfor har du også mulighed for at booke et møde, så du kan få vendt og drejet dine tanker og drømme med en specialist.

Kontakt vores team af byggerådgivere, hvis du ønsker at drøfte dine muligheder.