Udstillingshuse til salg

Drømmer du om at flytte ind i dit nye hjem uden ventetid? Velkommen til Vestergaard Huses eksklusive udvalg af nøglefærdige udstillingshuse til salg. Vores udstillingshuse repræsenterer det bedste inden for moderne boligdesign og håndværk, klar til at danne rammen om dit næste kapitel. Kontakt os for en fremvisning efter aftale.

Køb et udstillingshus og spring ventetiden over

Overvejer I at købe et allerede nøglefærdigt hus?
Så kan I med fordel lede efter jeres drømmehjem blandt vores udstillingshuse til salg i Jylland. På den måde kan I springe den lange ventetid med byggeprocessen over og flytte direkte ind i drømmehuset.

Hvad er et udstillingshus?
Et udstillingshus (også kaldet prøvehus) har i første omgang tjent som inspirationskilde til alle med en nybyggerdrøm i maven - en fantastisk mulighed for at opleve og mærke atmosfæren, den optimale rumfordeling og de lækre materialer i vores huse i virkeligheden fremfor kun på billeder.


Stort udvalg af hustyper
Vi opfører en bred vifte af hustyper, der passer til forskellige behov og forskellige typer af grunde. Vi er særligt dygtige til funkisvillaer, men bygger også rigtig mange længehuse, forskudte længehuse, t-huse, vinkelhuse, gårdhavehuse og 2 plans huse


Byggefirma med gode, jyske værdier
Hos Vestergaard Huse bygger vi boliger, der skaber rum for liv. Vi har mange års erfaringer med at bygge nye huse skræddersyet til hver enkelt families behov og vi sætter en ære i solidt håndværk fra start til slut. 

Hos os mener vi, at en velfungerende planløsning er nøglen til et harmonisk hjem. Vores plantegninger er skræddersyet, så de ikke blot passer til din nuværende livsfase, men også til fremtidige ændringer og milepæle.

Udstillingshus til salg køkken

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at se et af vores udstillingshuse til salg? Tøv ikke med at tage fat i os - vi arrangerer gerne en uforpligtende fremvisning af udstillingshuset, så du kan finde det rigtige match.