2-plans hus

Giver dig mulighed for spændende løsninger i flere plan

2-plans huse er kendetegnet ved masser af plads, mulighed for opdeling af husets funktioner, udnyttelse af niveauforskelle og gode udsigtsmuligheder.

Et 2-plans hus er en populær løsning blandt nybygger. Her får du mulighed for at skabe et unikt og personligt hus, men også opnå en indretning der imødekommer både børnenes og de voksnes ønsker og behov.

I denne hustype får du ikke bare en bedre udsigt. Der kan også udarbejdes spændende og inspirerende rumløsninger, arbejdes med forskellige loftshøjder og, ikke mindst, så giver 2-plans huse mulighed for at udnytte byggegrunden optimalt. Derudover er 2-plans huse et oplagt valg, hvis du har købt en byggegrund med store niveauforskelle.

I denne hustype kan du opnå det smukkeste lysindfald via høje rum og samtidig får du en anderledes rumoplevelse med spændende trappeløsninger. Du kan få en overdækket terrasse i stueplan og hvad med en lækker tagterrasse på første sal. En terrasse med frihed og privatliv.

IMG 7094

2-PLANS HUS PÅ EN LILLE BYGGEGRUND

Har du fundet den perfekte byggegrund med den rigtige placering, den rigtige udsigt – lige præcis det sted du altid har drømt om. Men er grundstørrelsen lige i det mindste i forhold til dine drømme om en have med plads til børneleg og hyggelige sommerdage med familie og venner. Så overvej, hvad en 2-plans hus kan gøre for, at du kan skabe dit drømmehjem.

Med et 2-plans hus bygger vi huset opad i stedet for udad. På den måde får du flere kvadratmeter ud af dit hus. Samtidig kan der være en æstetisk fordel, da du kan få mere af udsigten med fra første sal. Derudover får du også muligheden for at få den have du altid har drømt om.

Hos Vestergaard Huse har vi egen tegnestue, og vi ved, hvad der er vigtigt, når vi sammen designer dit drømmehjem. Vi bygger naturligvis altid, så grundens størrelse udnyttes optimalt efter dine ønsker og behov. Hos os bygger vi ikke to hjem der er ens. Alle vores huse er det vi kalder for Design Villaer – unikke og tilpasset dig og din familie.

2-plans huse er kendetegnet ved masser af plads, mulighed for opdeling af husets funktioner, udnyttelse af niveauforskelle, gode udsigts muligheder og så giver denne hustype dig den ideelle mulighed for at designe dit eget helt unikke hus.

MED ET 2-PLANS HUS OPNÅES EN NATURLIG OPDELING AF HUSET

Et 2-plans hus giver mulighed for mange værelser, større fællesarealer og mere privatliv til det enkelte familiemedlem.

Med et 2-plans hus opnår du en naturlig opdeling af huset. Der er mulighed for at skabe jeres helt egen børneetage ovenpå eller måske bruge pladsen til en stor stue, hvor familien kan samles til fælles aktiviteter og hygge.

Det kan også være at overetagen skal byde på et lækkert køkkenalrum med udsigt, hvor der er let adgang til en dejlig tagterrasse. Hvordan opdelingen skal være er helt op til dig og med denne hustype, er der uendelige muligheder.

IMG 7079 Redigeret