2-plans hus

Vi tegner og bygger 2 plans huse - en hustype som giver dig og familien muligheden for spændende og særpræget løsninger i flere plan

Tænker du, at et 2 plans hus måske er uden for familiens økonomiske rækkevidde? Hos Vestergaard Huse sørger vi for en økonomisk tryghed gennem et ansvarligt budget.

 

Vores erfarne tegnere er eksperter i at skabe smukke og funktionelle 2 plans huse. De kan hurtigt omsætte dine og familiens tanker og idéer til konkrete tegninger, hvor jeres ønsker smelter sammen med vores æstetiske sans og praktiske viden.

 

Vi ved, at der opstår spørgsmål undervejs. Derfor gør vi en dyd ud af de indledende møder med hinanden, så alle jeres bekymringer bliver besvaret.Vores ekspertise sikrer, at selv komplekse ønsker kan realiseres, og vi optimerer udnyttelsen af det naturlige lys for at skabe en lys og indbydende atmosfære i jeres hjem.

 

Uanset om I har set jer lune om et stort 2 plans hus med en pragtfuld tagterrasse eller et mere kompakt hjem med funktionel pladsudnyttelse, kan vi hjælpe jer. 

 

Fordi vi skræddersyer hvert eneste design, bygger vi jeres 2 plans hus præcis efter jeres unikke behov og ønsker.

 

Skal vi ikke se om, vi sammen kan komme i mål med de drømme, der er for et nyt hjem? Kom i kontakt en byggerådgiver. 

2 plans hus med udsigt fra stuen

2 plans hus med tagterrasse

Forestil dig at starte dagen med en kop kaffe, mens du nyder udsigten fra din helt egen tagterrasse. Dette ekstra uderum giver ikke bare et fantastisk udsyn, men også en unik mulighed for at skabe et privat fristed lige i dit hjem. Tagterrassen kan indrettes som en hyggelig oase med plads til både afslapning og samvær med familie og venner.

Uanset om du drømmer om et moderne 2 plans hus eller et 2 plans hus med tagterrasse, er vi klar til at hjælpe dig og familien med at realisere jeres vision. 

2 plans hus set udefra
En kaffekop stående på et armlæn

Oplev hjem, der inspirerer hver dag.