Vi kalder os selv for Vestergaard-familien – og med god grund. Vi prioriterer vores fællesskab, fordi vi ved, at vi er meget mere for vores kunder, når vi er noget for os selv og for vores kollegaer.

Hvem er Vestergaard Huse?

I 2010 startede det hele. Stifter og ejer, Steffen Vestergaard, begyndte på sin bygningskonstruktøruddannelse og ønskede samtidig at dele ud af sin passion for tømrerfaget og det gode håndværk. I begyndelsen var det små renoveringsopgaver, stalde og tilbygninger, som han håndterede ved siden af studiet og familielivet. Efter at have modtaget sit svendebrev blev der mere tid til at dyrke hans nyetablerede virksomhed, Vestergaard Konstruktion.

 

Efter seks år blev det tydeligt, at det var på tide at opdele virksomheden i to separate enheder for at tilføre mere energi. Dette markerede starten på Vestergaard Huse. Nu kunne Vestergaard Konstruktion fokusere på det gode håndværk i rækkehusprojekter til erhverv, mens Vestergaard Huse skulle fortsætte med at skabe tryghed og en god mavefornemmelse for private kunder, der ønskede at bygge nye hjem - dog under et nyt selskab og navn.  For at sikre fortsat succes for Vestergaard Huse kom Marc Sivebæk til som administrerende direktør, en rolle han stadig bestrider i dag, mens Steffen fortsat tager sig af Vestergaard Konstruktion.

 

Selvom begge virksomheder har haft forskellige fokusområder, har de hele tiden boet under samme tag. Dette skyldes, at vi anerkender værdien af og ser styrken i, at begge forretninger er specialister inden for deres områder i samme branche og kan trække på hinandens erfaringer.

 

Denne samarbejdsånd gør en tydelig forskel for alle de vidunderlige mennesker, som vi hver dag får æren af at tegne og bygge nye hjem for. Vores passionerede ildsjæle i tegneprocessen hjælper hinanden med at knække koden og få plantegninger og kundernes ønsker til at gå op i en højere enhed. I byggeprocessen står skarpe byggeledere hver dag benhårdt for at få alle detaljerne og håndværket til at stemme overens med det, der blev tegnet og ønsket.

Steffen Og Hans Ældste
”Jeg er født og opvokset på disse marker. Stedet her har en helt unik plads i mit hjerte. For mit liv har jeg to drømme. Den ene er, at jeg skal se mine fire dejlige børn vokse op det samme sted, som jeg gjorde. Den anden er at se alle Vestergaard-selskaberne forblive sunde forretninger drevet med passion, ærlighed og fællesskab – og hvem ved, måske én af mine børn har lysten til drive det videre, når de bliver større".

Vi bygger hjem, der skaber rum for liv

HVOR LIGGER VESTERGAARD HUSE? 

 

Lidt udenfor Viborg, mellem høje smukke bøgetræer, midt i mulden, ligger en større hvid bygning. ”Vi tænkte godt nok, om vi er kørt den rigtige vej” og ”hold da op, hvor er der smukt herude i skoven”, hører vi mange sige, når de træder indenfor i vores kontormiljø. Det er ikke tilfældigt, at vi bor, hvor vi gør. Det er nemlig her Steffen Vestergaard er født og opvokset. Mange af os får en ganske speciel følelse og et varmt smil på læberne, når vi tænker på vores barndomshjem eller området, vi opvoksede i. Sådan har Steffen det også.

Kontoret udefra med solopgang

GOD FORRETNINGSSKIK

”Vi bygger hjem, som skaber rum for liv”, siger vi. Vores ønske er at designe og bygge de bedste rammer med de bedste materialer for vores kunder, som giver os den tillidserklæring at lade os hjælpe med drømmen om et nyt hjem. Det var grunden til, at Steffen valgte at starte sit eget, og det er det stadigvæk den dag i dag. Vi designer og bygger hjem helt fra bunden, og alle vores huse er unikke.

For os er det meget vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, velinformerede og godt hjulpet gennem hele byggeprocessen. Når du bygger med os, er det gode samarbejde nøglen. Derfor bruger vi meget energi på at synliggøre de forskellige faser under byggeriet, så alle har klarhed over byggeriets udvikling og ansvarsområder. Vi pakker ikke noget ind eller fejer noget under gulvtæppet. For os er det vigtigt, at vi kan se os selv i øjnene og være stolte ved hvert eneste byggeri, vi afleverer.

Ræven 7 (65)
Ræven 7 (33)

Vestergaard-familien

Vi kalder os selv for Vestergaard-familien – og med god grund. Vi prioriterer vores fællesskab, fordi vi ved, at vi er meget mere for vores kunder, når vi er noget for os selv og for vores kollegaer. Derfor er bevægelse blevet en del af Vestergaard familiens fælles kalender. Tilbage i september 2021 blev der indført en halv times træning i arbejdstiden to gange i ugen. Det har gjort en enorm forskel for vores fællesskab, men i den grad også for den enkelte. Så hvis du besøger os mandag eller onsdag mellem kl. 9.10 og 9.40, så medbring endelig træningstøjet og vær med.
Træning
Træning medarbejdere udenfor

”Jeg tror på, at det er fundamentalt at få rørt sig og at føle, at man er en del af noget. Vi har kunnet se mærkbare resultater både i sammenholdet, men også fysisk gennem tests, som Michael fra Egnite har lavet.”


- Steffen Vestergaard

Har du lyst til at blive en del af Vestergaard-familien?

Vi forsøger at have 1-2 praktikanter i virksomheden hvert halve år. Vi ønsker at give dem en god ballast til deres professionelle fremtid, og fordi vi ved af erfaring, at de studerende bidrager med nye øjne og helt ny viden indenfor vores fag. Gennem et godt samarbejde med uddannelsesstederne i lokalområdet, deler vi også gerne viden og erfaring med de studerende.

Vi søger også altid dygtige og gode kræfter til virksomheden, så se gerne vores ledige stillinger om der kunne være noget, der passer dig eller ræk endelig og hør ad.