Byg jeres nye drømmehus sammen med os

Hos Vestergaard Konstruktion kan vi gøre jeres drømme til virkelighed – vi hjælper jer gennem hele processen.

Se hustyper

Ro og overblik

Vi hjælper jer hele vejen gennem processen, så I har fuldt overblik hvor alt er belyst.

Tillid og trykhed

Vi laver det rigtigt første gang og leverer til tiden inden for jeres budget.

Åben og ærlig dialog

Rigtig rådgivning, så I kender alle konsekvenser og undgår overraskelser.

Jeres drøm forpligter os

At bygge et nyt hus er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger. En beslutning, der samtidig skal danne rammen for jeres families liv i mange år. Den viden har vi konstant i baghovedet, når vi bygger jeres drømmebolig. Det er en viden, der forpligter gennem hele byggeprocessen. Vi lover at hjælpe jer gennem den proces. Vi lytter til jeres ønsker og drømme, og finder de rigtige løsninger. Vi skaber overblik, fjerner usikkerheden og giver jer ro. Vi skaber jeres nye hjem med fokus på håndværk, kvalitet og flot finish. Vi er kendt for at sætte en ære i at overholde jeres budget og aflevere til tiden. Det manglede da bare, når I har vist os den tillid.

Kontakt os

Rigtig god viden inden du går i gang

Byg nyt hus

Sådan bygger vi

Byg nyt hus

Økonomi

Byg nyt hus

Rådgivning

Byg nyt hus

Inspiration

Har I en drøm om at bygge et hus?

Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres drømme.
Vi lytter til jer og finder den bedste løsning, der passer til jeres budget.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.

Fordelene ved at bygge et nyt hus

Der er en lang række fordele ved at bygge et nyt hus. Det er slet ikke så farligt rent økonomisk, som mange går og tror. Faktisk vil mange kunne spare penge på den lange bane ved at bygge et nyt hus. De brugte huse har typisk en del år bag sig og er derfor ikke på samme måde fremtidssikret, som nyopførte huse er. Derudover har du mulighed for at sætte dit eget præg og dermed få netop den bolig du drømmer om. Det er ikke helt det samme at bo i en andens drømmehus. Det er selvfølgelig en mulighed, hvis man har tiden og overskuddet til at renovere. Der er selvfølgelig også det økonomiske aspekt, som gør at mange må gå på kompromis nogle steder. Vores ypperste opgave er at bygge jeres drømmehus og dermed imødekomme Jeres ønsker og behov.

Byg nyt hus og få et bedre hjem

De fleste har en idé om hvordan de gerne vil bo, men mange får ikke opfyldt drømmene. Det vil vi gerne gøre noget ved. Vi ønsker at i får et bedre hjem, som samtidig lever op til vores egne kvalitetskrav. Et hus er ikke kun mursten og flotte vinduer. Det er den daglige maskine og derfor er det vigtigt at den er bygget af høj kvalitet og med udgangspunkt i fremtiden. Hvad betyder det så at huset skal være bygget til fremtiden?

Lavenergihuse

Fremtiden betyder både noget for dig og dine omgivelser. Et hus er, som nævnt, den daglige drivkraft. Det er her vi vasker tøj, laver mad, går i bad og har vores daglige gang. Det kræver en stor mængde energi at holde et hus og en hverdag kørende. Derfor er det vigtigt at husene er bygget efter princippet om lavenergi. Hvis du kan minimere energiforbruget, så vil det have en positiv effekt på din økonomi og miljøet. Der er derfor mulighed for at spare en helt del penge på sigt, hvis du tænker energiforbrug ind fra start. Det koster muligvis mere at investere i fremtiden, men de penge er hurtigt tjent hjem igen.

Erfaringsgrundlag

Vestergaard Huse har mange års erfaring inde for bolig og byggeri. Der er derfor et erfaringsgrundlag på plads, som sikrer en høj kvalitet. Det gælder for hele processen. Lige fra det første møde til når drømmehuset står klar. Det er vigtigt at det bliver gjort ordentligt fra start og her er erfaringen uundværlig. Derudover har vi en holistisk tankegang om det at drive et byggefirma. Det betyder derfor også at vi har nogle af de skarpeste boligrådgivere på markedet, håndværkere og grundplaner. Det er en samlet pakke man vil få hos os.

Køb et nyt hus af høj kvalitet til en skarp pris

Kvaliteten er alfaomega når det kommer til netop boliger. Det er her vi bor og derfor skal det selvfølgelig være i orden. Vi garanterer at kvaliteten er tårnhøj hele vejen igennem. Det er samtidig helt uden at gå på kompromis med prisen, samt Jeres ønsker og krav. En boligdrøm vil altid være meget individuel, men som regel er man nødsaget til at gå på kompromis nogle steder. Vores boligrådgivere hjælper hele vejen igennem, hvilket sikrer at i ikke pludselig oplever ubehagelige overraskelser eller uforudsete konsekvenser. Vi sørger for at alt bliver gennemgået og holder en åben dialog med Jer. Det er jeres kommende hus og derfor vil vi gerne være så transparente som overhovedet muligt, så alle parter bliver glade.

Selvbyg er dyrere end man tror

Byg nyt hus eller byg selv? Der er intet facit på hvad der er rigtigt eller forkert. Der er selvfølgelig nogle parametre der spiller ind, som ofte vil være afgørende for netop det valg. Der er to primære grunde til at folk vælger at bygge selv fremfor at byg nyt hus. Den primære grund er at mange tænker det er billigere at bygge selv. Det kan også være det er billigere på visse områder, men til gengæld tager det også meget længere tid at få sin drømmebolig. Rigtig mange når desværre at køre sure i projektet og så står man pludselig med et halvfærdigt hus og muligvis noget gæld. Det ønsker vi ikke sker for nogle og derfor vil vi meget gerne holde et møde med Jer og fortælle om mulighederne for at bygge nyt hus. I kan læse mere om vores hustyper her, og arkitekttegnet hus.

Personlig rådgivning når du skal byg nyt hus

For os er det vigtigt at i får en god behandling og ender med at få netop det hus i har ønsket. Det sikrer vi sker igennem en personlig rådgivning, hvor i får tilknyttet en fast boligrådgiver. Det skaber tryghed og overblik. Det kan være rimelig overvældende at skulle byg nyt hus og derfor ønsker vi at gøre oplevelsen så god som muligt. Derudover sørger vi for at altid at levere inde for det aftalte budget og til den aftalte deadline. Bygge- og boligbranchen har ofte et ry for at levere alt for sent eller opkræve flere penge. Det tager vi selvfølgelig stor afstand fra og gør derfor vores ypperste for at levere efter aftale.

Få god inspiration

Selvom vi bl.a. arbejder meget med færdige grundplaner, så er vores løsninger stadig meget fleksible. Husene er skabt efter nogle generiske grundplaner, men der er mulighed for at sætte sit eget præg. Det er i forhold til farver, materialer, elementer og funktioner. Dette er meget individuelt og der er derfor rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg. Er I stadig lidt i tvivl om hvordan i gerne vil have jeres kommende hus, så kan i få noget god inspiration her. Der er et overblik over murværk, gulve, lofter, inventar & hvidevarer, teknik & energi og vinduer & døre. Alt dette er muligt at ændre og hvis I ønsker at se et af vores udstillingshuse, så er det også muligt. Her kan I se et færdigbygget hus og dermed få noget inspiration til hvordan jeres kommende hus kunne se ud. Det er muligt at se dem til åbent hus eller ved et bestille en tid til fremvisning.