Byg nyt hus

Tegn og byg jeres kommende hjem med Vestergaard Huse. Vi har specialiseret os i at bygge nye huse, som er skræddersyet til dig og din familie. Vores filosofi er enkel: Det hele ligger i håndværket, detaljerne og funktionaliteten. Når du og familien vælger os, får I ikke bare et hus, men et hjem designet præcis efter jeres ønsker og behov.

Nybyg der er skræddersyet til jeres økonomi

At bygge nyt hus er både en personlig investering, som kan give anledning til mange tanker og følelser. Vi sørger altid for, at der er styr på økonomien, så du og familien kan have ro i maven, slippe bekymringerne og nyde processen.  Ligesom jeres hjem skal hvile på et sundt, solidt og holdbart fundament, skal økonomien også. Derfor har vi udviklet en gennemprøvet metode, der sikrer økonomisk stabilitet og tryghed i hele tegneprocessen og byggeprocessen. Det sætter vi nogle flere ord på nedenfor. 
2 plans hus med dobbelt garage

Tryg, transparent og tidspunktlig byggeproces

Hos Vestergaard Huse mener vi, at processen til dit nye hjem er lige så afgørende som det hjem, du og familien skal leve i i mange skønne år.

 

Vi vælger at bruge ekstra tid i de indledende faser, hvilket viser sig at være uvurderligt, når vi bevæger os fra de første skitser til de endelige tegninger, og igen når byggeriet sættes i gang og til afleveringen. Det er altid lettere at rette en streg på tegningen end en allerede bygget mur. Vi ved, at en byggeproces belastet med forsinkelser og uforudsete omkostninger kan virkelig tage glansen af det, der skulle have været din og familiens drøm. 

 

Vores omhyggelige tilgang sikrer, at alle detaljer er på plads, før vi begynder at bygge. For at bygge et nyt hus er aldrig en let proces, men vores metode som vi kalder 'Vestergaard-måden', er finpudset til at kunne holde de økonomiske rammer og tidsplaner med den største omhu, så jeres vej og proces er så glidende og glædesfyldt som muligt.

Myntebakken 10 (47)

Funktionalitet skaber livskvalitet

 

Vi tror på, at en velgennemtænkt planløsning er nøglen til et harmonisk hjem – både nu og på lang sigt. Vi skræddersyer alle plantegninger, så de ikke kun passer til det nuværende sted i livet, men også til fremtidige glæder og udfordringer.

22033
Ræven 7 (20)

Hvilken type hjem er mest dig?