BYG NYT HUS

– FÅ EN TRYG OG GOD OPLEVELSE

Byg nyt hus med ro i maven. Når man har tage beslutningen om at bygge nyt hus, er der utrolig mange ting at være opmærksom på, og det er ikke altid, at man selv kan bevare det store overblik over det hele. Der er mange overvejelser, når man ønsker at bygge sin nye drømmebolig. Hvor stort skal huset være, og hvordan skal huset se ud? Hvad med økonomien, hvilket hus kan man bygge for de midler, der er til rådighed? Hvilket byggefirma skal man vælge, og hvordan kan man sammen med byggefirmaet finder de rette løsninger? At bygge nyt hus kan være en stor mundfuld.

Hos Vestergaard Huse har vi stor erfaring indenfor parcelhuse og nybyggeri. Hver dag gør vi det bedste for at hjælpe og vejlede vores kunder, så de får lige nøjagtig deres drømmebolig. Vestergaard Huse er et værdibaseret byggefirma og har altid været drevet af gode jyske værdier som tillid, troværdighed og sund fornuft. Samtidig er kvalitet et nøgleord.

Vil du læse mere om andres oplevelse af samarbejdet med Vestergaard Huse, så læs mere under vores referencehuse.

Processen når du bygger nyt hus

Som en lille guide, har vi nedenfor givet mulighed for, at du kan klikke dig lidt rundt og læse mere om de ting, som vi hos Vestergaard Huse mener, at der er vigtigt at have fokus på både før og under byggeprocessen. Nedenfor kan du læse mere om emner som, sådan bygger vi sammen, økonomi, gode råd, energioptimering, arkitekttegnede huse og tagkonstruktion. At bygge et nyt hus skal nemlig være en tryg og god oplevelse for alle. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i en af vores mange dygtige og kompetente medarbejdere.

Find alle medarbejdere hos Vestergaard Huse under kontakt os.

Vores mål er at skabe funktionelle hjem med øje for design og godt håndværk