T-hus

En lille detalje med stor virkning, er en meget god betegnelse på et T-hus

Mange føler man kommer tættere på naturen med T-huse.

En lille detalje med stor virkning, er en meget god betegnelse på et T-hus. Det moderne design giver det traditionelle parcelhus et helt nyt udtryk.

Med et T-hus får man tilført en masse ekstra lysindfald og luft i stuen – konstruktionen åbner huset ud mod haven, solen og naturen og giver samtidig et utrolig godt udsyn.

Et T-hus har navn efter dens form, da huset er formet som et ”T”. Det, sammen med de ekstra kvadratmeter, giver nye funktionaliteter. Den forøgede plads giver flere muligheder for forskellige og mere kreative indretninger

Det gennemtænkte design giver kroge med læ og solskin i næsten alle verdenshjørner. Muligheden for at udnytte disse kroge er utallige. Du kan bygge en sydvendt terrasse, med plads til at hele familien kan samles og nyde eftermiddags- og aftensolen. Samtidig kan du også få en østvendt terrasse, hvor du får den dejlige morgensol.

Mange føler man kommer tættere på naturen med T-huse, da spisebordet i stuen naturligt er placeret tæt på haven, ved de store vinduespartier, centralt i huset.