Hvad koster det at bygge nyt?

Ligesom hjemmet skal hvile på et sundt, solidt og holdbart fundament, så skal økonomien også.

Hvad koster det at bygge et nyt hus?

Det er muligvis det første spørgsmål, vi oftest får, og det kan vi godt forstå. For prisen er et af de bærende elementer i beslutningen om nybyg er tæt på eller længere ude i horisonten. Hos Vestergaard Huse koster det ikke nødvendigvis mere at bygge unikt. Hos os er prisen for at bygge et nyt hjem lige så individuel, som de hjem vi tegner og bygger. Vi ved, at bygge et nyt hjem ikke kun handler om følelser, det handler også om økonomi. Derfor har vi ingen standardpriser, men regner ud fra netop jeres drømme og jeres valg, så prisen fastsættes helt individuelt. Det er vi faktisk ret gode til.
Kolbæk Mark 43 (12)

Dét at bygge et nyt hus kan give anledning til mange tanker og følelser, for det er både en personlig og en økonomisk investering. Noget, der kan være med til at minimere bekymringerne og give ro i maven er, at der er styr på økonomien. Hos Vestergaard Huse giver vi en fast pris, inden vi tager første spadestik.

 

 

Ingen priser og ingen huse er de samme hos os, men det er vi, og det er vores tilgang til processen. Vi er lige engagerede i hver eneste af dem, som vælger os til at være deres byggefirma.

Vi er her for at bringe vores erfaring og knowhow i spil for at hjælpe med at omsætte dine og familiens tanker til virkelighed inden for de økonomiske rammer, der er. 

Ræven 7 (50)
Ræven 7 (58)

Prisvariabler

Hos os er det vigtigt at være transparente, for det tror vi er med til at give tryghed og gensidig tillid, som smitter af på samarbejdet. Der er mange parametre, der har indflydelse på prisen, når man skal bygge nyt. Overordnet kan man sige, at der er fire hovedkategorier, som er med til at påvirke prisen, som vi fortæller mere om nedenfor.
Plantegning af en funkisvilla

Størrelsen på hjemmet

 

 

Det er faktisk så simpelt, at jo større huset er,

desto flere byggematerialer skal der til

Carport eller garage

 

 

At bygge en garage i stedet for en carport indebærer højere omkostninger af to simple årsager. For det første kræver en garage betydeligt flere materialer end en carport, hvilket naturligvis påvirker prisen. Derudover er materialerne til en garage typisk dyrere end dem, der bruges til en carport, hvilket også har indflydelse på økonomien.

Vi forstår, at drømmen måske er at have en rummelig garage, men hvis I er bekymrede for jeres økonomi, kan det være en god idé at overveje en alternativ løsning. En mulighed kunne være at få garagen i forlængelse af huset. Dette kan hjælpe med at minimere både arbejdstid til opbygningen af garagen og materialeomkostningerne, hvilket i sidste ende kan gøre projektet mere økonomisk overkommeligt. På denne måde kan I skabe den ekstra plads, I ønsker, samtidig med at I bevarer jeres økonomiske stabilitet.

 

Kolbæk Mark 43 (38)
23014
22016

Vi tegner og bygger hjem. Med jer. For jer. Til jer.

Den rene arkitekt, typehusfirma eller den gyldne midte?
Ræven 7 (13)

Tagtypen

 

 

I har sikkert allerede tænkt over, hvordan I ønsker, at jeres hjem skal udstråle sin personlighed. Skal det have den tidløse charme med det klassiske sadeltag, eller måske foretrækker I det mere moderne touch med en ensidig taghældning eller måske endda et fladt tag? Hver tagtype repræsenterer en helt unik æstetik og også forskellige prisklasser.

 

Vi ønsker at bryde med den almindelige antagelse om, at en ensidig taghældning eller et fladt tag nødvendigvis skal koste en formue, eller som vi siger i Jylland "en halv bondegård". Lad os give jer en idé om de omtrentlige omkostninger ved at skifte fra den ene tagtype til den anden hos os:

 

At konvertere et klassisk hus med sadeltag til ensidig taghældning vil typisk ikke have de store prisforskelle hos os. 

 

Er drømmen at gå fra sadeltag til fladt tag, skal du forvente et omkostningsinterval på cirka 150.000 til 200.000 kroner.

 

Måske overvejelserne at er forvandle den ensidige taghældning til et fladt tag, og så vil det typisk koste et sted mellem 75.000 og 100.000 kroner.

Alle ovenstående eksempler er baseret på gennemsnitlige erfaringer, men der vil kunne være store forskellige på hver enkelt design. Det tager vi selvfølgelig en snak om.

 

Det er dog vigtigt at huske, at husets geometri spiller en væsentlig rolle i forhold til de muligheder, der er for tagkonstruktionen.

Materialevalg

 

 

Ligesom vi har skræddersyet planløsningen helt efter jeres individuelle behov, er materialevalget den sidste finesse, der tilføjer personlighed til jeres hjem. Valget af materialer er afgørende, når det handler om at skabe jeres ønskede udtryk for hjemmet, men har også en stor indflydelse på økonomien.

Vi guider dig gennem denne proces med omhu og forståelse, da vi ved, hvor meget det kan påvirke familiens økonomiske rammer.

 

 

Ræven 7 (32)

Hvilken type hjem er mest dig?