Se hvad vores kunder siger, og hvad de har tegnet og bygget med Vestergaard Huse

At se hvad vi har tegnet og bygget for tidligere kunder, er en god måde at få inspiration og at se et byggefirma an.

Et byggefirma med engagement, indlevelse og håndværk

At realisere drømmen om at bygge sit helt eget hjem, er fantastisk, men det kan også være en stor mundfuld. Når I vælger Vestergaard Huse som familiens byggefirma, mærker I, hvordan det er at have et byggefirma med engagement, indlevelse og håndværk, som går en ekstra mil. Med mange års erfaring inden for byggeri og en stor portefølje af tilfredse kunder, tilbyder vi en tryg ramme omkring hele processen. Læs nedenfor hvad vores kunder siger. 

Vi går et skridt videre ved at tage ansvar for hele processen, hvilket betyder, at I ikke behøver at bekymre jer om at finde håndværkere, malere, vvs-montører osv. Vi har vores eget dedikerede team, der håndterer alle aspekter af byggeriet.

Selvom vi tager os af alle praktiske detaljer, betyder det ikke, at I ikke skal træffe beslutninger. Det er jeres hjem, og vi respekterer jeres ønsker. Derfor skal I stadig tage stilling til materialevalg for at sikre, at jeres bolig bliver præcis, som I har drømt om. I tager jer af de store beslutninger, mens vi samler og har overblikket helt fra de første snakke til nøgleoverdragelse og senere 1. års gennemgang.

En fantastisk oplevelse

Vestergaard Huse har fra start taget rigtig godt imod os, lyttet til vores ønsker og drømme og hjulpet os i mål med det hele. Vores byggerådgiver har været fantastisk lige fra starten og hjulpet os og guidet os igennem processen. Alle vores anbefalinger går til Vestergaard Huse.

– Karina

 

 

Ræven 7 (69)
Ræven 7 (29)
Ræven 7 (32)
22022 Plantegning

En skøn måde at få sit første…

Alt i alt en skøn måde at få sit første drømmehus!
Troels lytter til alle drømmene, Martin tegner løs på papir og Mike sørger for at de bliver ført ud i livet!

Vestergaard Huse tog os i hånden fra start og fik os til at føle os trygge hele vejen til vi fik nøglen… Så selvom vi var totalt grønne på området, så var det langt fra den oplevelse vi gik rundt med…

Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner, skyldes de mange problemer vi havde med deres samarbejdspartnere. Men folkene hos Vestergaard Huse kan vi ikke sætte en finger på!

– Sarah

Super flot arbejde

Da vi var ude at se på forskellige huse i Randers Bygger, faldt vi for Vestergaard Huse, og sælger, Carina, var hurtig til at fange vores ønsker og behov, så der var ikke mange rettelser på den tegning hun fik lavet. Vi er nu flyttet ind i vores nye hus, som vi er megaglade og tilfreds med. Alt har bare været i orden gennem hele processen, de har holdt tidsplanen.
Super flot arbejde.

– Lisbeth

 

Kolbæk Mark 43 (12)
Løvsal Fra Jotun

Alt i alt er vi tilfredse

Alt i alt er vi tilfredse med at have valgt Vestergaard Huse til at bygge vores nye hus.

Særligt vores byggeleder havde vi en særdeles god dialog med under hele forløbet, og han stod altid til rådighed. Selv efter nøgleoverdragelsen, sørgede han for hurtig at få sat de forskellige håndværker i gang til at lave de få anmærkninger, der var på “mangellisten”.

– Maria