Som byggefirma vil vi gerne kunne bygge dit drømmehjem, mens vi har miljøet med i vores tanker

Ræven 7 (7)

Bæredygtighed

Hos Vestergaard Huse er vi bevidste om vores samfundsansvar. Byggebranchen har en betydelig rolle i både klimaforandringer og biodiversitetskrisen. Som byggefirma vil vi gerne kunne bygge dit drømmehjem, mens vi har miljøet med i vores tanker. Derfor er vi gået i gang med en intern kompetenceudvikling, hvor alle vores medarbejdere bliver rustet til at kunne bidrage til den bæredygtige udvikling hos Vestergaard.

Derfor kan vi blandt andet vejlede om materialevalg, CO2-udledning, energieffektivitet og sunde byggematerialer med lavt indhold af sundhedsskadelige stoffer. Samtidig kan vi tilbyde hjem i Lavemissionsklassen, hvor vi arbejder for at minimere CO2-udledningen i hele byggeriet og i byggeprocessen.

 

ESG

I 2023 påbegyndte vi vores første bæredygtighedsrapport/ESG-rapport. ESG står for Environmental, Social Governance og er en systematisk analyse af en virksomheds miljømæssige, sociale og forretningsmæssige aktiviteter. Rapporten illustrerer vores ambition om at blive en mere bæredygtig virksomhed, hvor vi værner om både miljøet og samfundet. I rapporten belyser vi alle vores bæredygtige initiativer – små som store, og giver et indblik i vores bæredygtighedsstrategi og et CO2-regnskab over virksomheden. På den måde er rapporten et udtryk for vores ønske om at være åbne og transparente over for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Læs hele rapporten for 2022.

DGNB-Villa

Vi vil gerne kunne bygge designvillaer med dokumenteret fokus på bæredygtighed. Derfor tilbyder vi at opføre dit hjem med bæredygtighedscertificeringen DGNB-villa, der udstedes af Rådet for Bæredygtigt Byggeri. I certificeringen tager vi blandt andet højde for indeklima, biodiversitet, energieffektivitet og CO2-udledning fra byggematerialer uden at gå på kompromis med lige præcis dét, vi er allerbedst til; at skræddersy funktionelle hjem, der passer til dig og familien.