Oplev vores udstillingshuse med fokus på funktionalitet og velvære til hverdagen

Mærk atmosfæren, materialerne og rummet

Vi står inde for hver en detalje!

DRØMMER I OM AT BYGGE NYT HUS?

Går I med tankerne om at bygge nyt hus, men har svært ved at beslutte jer for arkitekturen og design, så er det værd at overveje at besøge et udstillingshus. Udstillingshuse bliver af mange brugt som inspirationshuse. Disse huse gør det muligt på egen hånd at se og opleve forskellige løsninger. Muligheden for at samle inspiration til jeres eget drømmehus, få nye idéer som I ikke havde tænkt på. Samtidig kan det også være en øjenåbner overfor ting, som I har drømt om, men som efter at have set det, ikke er noget for jer alligevel. I vil i disse huse få muligheden for at se alle de små detaljer, som kan være svært at se på billeder – og samtidig få fornemmelsen af hvilken hustype der passer til jeres behov.

 

UDSTILLINGSHUSE

At bygge jeres egen drømmebolig er som nævnt en stor beslutning. Økonomien er én ting, men der er også mange andre overvejelser. Dette kunne være overvejelser som hvilken planløsning skal i vælge, indretning, valg af mursten, tagets hældning og meget andet. Vores udstillingshuse giver jer muligheden for at træde ind i et helt nybygget designhusT-hus, funkisvilla eller måske et vinkelhus og opleve i jeres eget tempo; rumfordelingen, materialevalget, oplev hvor vigtigt et godt lysindfald er for boligen. Disse udstillingshuse er fulde af lækre detaljer, følger tidens tendenser, og vi matcher naturligvis vores huse med den efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder.

Når I går med tanken om at bygge, så kan det være en rigtig god idé at besøge ét udstillingshuse – og måske også mere end ét. Dette giver jer muligheden for at sammenligne forskellige hustyper, planløsninger og hvilke materialer der vil fungere bedst for jer.

Vi hjælper jer med at gøre et svært valg lidt nemmere – vi giver inspirationen til jeres drømmebolig.

Ovenfor ses et stort udvalg af inspirationshuse. Nogle af dem er udstillingshuse, hvor det er muligt at komme forbi og med egne øjne se flotte og inspirerende byggerier. Andre er tidligere udstillingshuse, hvor I kan gå på inspirationsjagt i galleriet. Ved nogle af husene er det endda muligt at komme med på en 360 grader fremvisning.

 

HVORFOR VÆLGE AT BYGGE MED ET BYGGEFIRMA?

Det at bygge sin helt egen drømmebolig, er helt fantastisk, men kan samtidig også være en stor mundfuld. Vælger I at bygge med Vestergaard Huse, får I et byggefirma, der altid har jer og jeres hus i centrum. Samtidig har vi mange års byggeerfaring og mange glade og tilfredse kunder med i bagagen. Vi sørger for alt, og du skal derfor ikke selv finde håndværkere, malere, vvs-montører o.l. da vi har vores helt eget team.

At vi sørger for alt betyder dog ikke, at I ikke skal træffe nogle beslutninger. Det er jeres byggeri, og derfor også jer der skal tage stilling til materialevalget i jeres nye bolig, så alt bliver som I har drømt om. Dog sørger vi for at bevare det store overblik over byggeriet, så I bekymringsfrit kan glæde jer til at modtage nøglerne til jeres drømmehus