Ingefærbakken 8, 8930 Randers NØ

Dette vidunderlige hjem af en funkisvilla på 167 m² er beliggende på de fantastiske arealer i det naturskønne område i Dronningborg med udsigt til Randers Fjord.

Dette vidunderlige hjem af en funkisvilla på 167 m² er beliggende på de fantastiske arealer i det naturskønne område i Dronningborg med udsigt til Randers Fjord.

Dette vidunderlige hjem af en funkisvilla på 167 m² er beliggende på Ingefærbakken 8. Opført på fantastiske arealer i det naturskønne område i Dronningborg med udsigt til Randers Fjord.

Villaen er med fladt tag med forskudt loftshøjde samt 54 m² åben carport inkl. skur med lamelvæg.

Fra den lyse entré kan du se ned ad gangen, hvor du har bryggers, bad og et skønt kontor med masser af lysindfald på den ene side og to store børneværelser på den anden. Når du kommer ned for enden af gangen, træder du ind i hjemmets åbne og lyse køkken/alrum med stort vinduesparti og direkte udgang til den skønne terasse. Bevæger du dig videre, kommer du til den hyggelige stue, hvor du vil bemærke det store lysindfald fra vindueshjørnet, som fra kontoret, går igen. Fra stuen kan du gå videre ind i soveværelset, hvor der er godt med plads mellem vinduerne til sengen og natborde. I soveværelset er der skabsvæg og tilhørende eget badeværelse med en dyb bruseniche og et stort integreret ovenlysvindue.

Alt inventar er fra Svane Køkkenet – Randers.

Info ikon Værd at vide
167 m² funkishus
54 m2 åben carport inkl. skur med sort lamelvæg
Randers Tegl – RT 479 – Prima Cortina med ufarvet funktionsmørtel og antracit funktionsmørtel i reces
Fladt tag med forskudt loftshøjde på 240 cm og 280 cm
Velux fladtagsvindue 1200 x 1200 mm
Fjernvarme