Myntebakken 8, 8930 Randers NØ

Vores udstillingshus i Randers har højt til loftet og vidunderlige rammer inde og ude til familien.

I det naturskønne Dronningborg, finder du vores funkisvilla. Et hjem, hvor hvert rum er nøje udformet til at skabe harmoni mellem funktionalitet og familielivets glæder.

Fra den overdækkede entré træder du ind i den lysfyldte entré og bliver mødt af en følelse af varme og omfavnelse.

Mod venstre venter det første badeværelse med en oase af lys fra ovenlysvinduet, og bryggerset, der forbinder dagligdagens praktik med en elegant passage til garagen. På din højre side inviterer fordelingsgangen til opdagelse af to store værelser og et kontor, hvor drømme og arbejde kan leve side om side og tilpasset sig familiens skiftende behov.

For enden af denne gang åbner det fortryllende køkken/alrum sig op – et rum, der virkelig fejrer det at have ’højt til loftet’, med sine tre meters højde, mens lyset strømmer ind fra de store vinduespartier.

Med en alkove, et rummeligt depotrum og dobbelte døre, der fører ud til terrassen - et sted, hvor indendørs og udendørs liv smelter sammen i perfekt harmoni. Gemt bag køkkenet venter voksenafdelingen, som kan er tiltænkt de voksnes tilflugtssted med privat bad og walk-in, der emmer af ro og fornyet energi.

Og dér, forbi den lange alkove, ligger den hyggelige stue. Ikke for åben, ikke for gemt – lige tilpas til at kunne blive taget i anvendelse ved større sammenkomster og være familiens safe space om fredagen med slik og fredagsflimmer.

Et hjem, der er designet med en stor respekt for og et ønske om at få det bedste ud af grunden, den omkringliggende natur og en passion for livets finere detaljer.

Info ikon Værd at vide
180 m² funkishus
50 m² garage
9 m² overdækket indgang
Fladt tag med loftshøjde på 300 cm i køkken/alrum og 240 cm i resten af huset
Velux fladtagsvinduer 90×90 cm og 100×100 cm
Fjernvarme