Forskudt længehus

Et brud på det klassiske

En spændende variant af det klassiske længehus. 

Forskudt længehus er en interessant variant af det klassiske længehus, hvor man nemt opnår et rent og enkelt udtryk. Hvis længehuset synes for simpelt eller enkelt, kan den forskudte version overvejes, fordi den giver facaden et helt andet udtryk.

Formen gør hustypen nem at placere på stort set alle byggegrunde – også de små og smalle. Desuden er det en byggestil, der passer perfekt ind i de fleste omgivelser.

Et forskudt længehuset er oplagt, hvis man har en lang og smal grund, hvor pladsen er trang, og I vil føle, at forskydningen skaber ekstra plads og gør huset lidt mere spændende. Forskydningen kan indsættes flere steder, og er med til at skabe et anderledes forløb i husets grundplan. Samtidig giver det mulighed for at opdele huset i to afdelinger, hvor en voksenafdeling og en børneafdeling ville være det oplagte valg. Med et Forskudt længehus kan skabes et helt unik hus, bygget ud fra almindelige regtangler.

Derudover giver det forskudte længehus mulighed for at skabe et mere alsidigt havemiljø med små terrasser og flere lækroge. Mulighederne er mange, det er blot at finde idéerne.