Længehus

Med det klassiske udtryk

Hustypen er helt ideel til jer, der gerne vil slippe jeres indre indretningsarkitekter løs.

Et længehus er en traditionel måde at bygge på, hvor man nemt opnår et rent og enkelt udtryk. Her får man udnyttet pladsen fuldt ud, inde som ude.

Formen gør hustypen nem at placere på stort set alle byggegrunde – også de små og smalle. Desuden er det en byggestil, der passer perfekt ind i de fleste omgivelser.

Længehuset er oplagt, hvis man har en lang og smal grund, hvor pladsen er trang. Et længehus giver derfor mulighed for masser af sollys, da man oftest gør brug af en masse vinduer. Længehuset giver også mulighed for masser af have.

Husk på, at alle planløsninger kan spejlvendes, så boligen i endnu højere grad passer til jeres grund og orientering i forhold til verdenshjørnerne.

Hustypen er helt ideel til Jer, der gerne vil slippe Jeres indre indretningsarkitekter løs. Der er rig mulighed for at lege med detaljerne, så I kan skabe Jeres helt eget unikke længehus. Uanset om I er en børnefamilie, der har fokus på samlingspunktet i huset i form af et stort køkken/alrum, eller I er et par, der ønsker et stort walk-in closet.

Funktionaliteten er i højsædet og når det kommer til prisen på et længehus, kommer det an på materialevalget og størrelsen på huset. I er meget velkommen til at kontakte os, for at få mere information.