Garderobeskabe i stilrent design

Skræddersyet til dig og dit nye hjem

GARDEROBE

Garderoben kan skræddersys så den passer helt perfekt til dig og din familie. I bryggerset, hvor overtøj og cykelhjelme hurtigt kan komme af vejen bag skabslåger. Du kan sågar med en skydedørsløsning gemme vaskemaskine af vejen, så det ikke er det første dine gæster møder, hvis bryggerset benyttes som indgang. Vaskemaskinen ses nu kun, når den benyttes, resten af tiden er det den flotte garderobeløsning, der er i fokus.

Eller i soveværelset, hvor alt fra pyjamas til jakkesæt og cocktailkjole kan få den perfekte plads, der sikrer det store overblik. Og ikke at forglemme børneværelserne, kontoret eller opbevaringsrummet hvor legetøj, computer og træningsudstyr hurtigt kan gemmes af vejen, hvis der kommer gæster. En god garderobe løser mange opgaver i dagligdagen.

116440 Svane 07 Cam01 800Px 768X480
10735 Svane Bedroom Closed Doors 800Px 768X480

GARDEROBESKABE

Det er vigtigt, at når der skal vælges garderobeskabe til det nye hus, at de passer ind i jeres personlige stil. Her kan vi kun anbefale, ikke at gå på kompromis. Et garderobeskab er med til at definere indretningen i huset, og da der oftest er brug for flere garderobeskabe, kommer de til at fylde meget, og de er dermed også med til at definere jeres stil. Brug derfor gerne lidt ekstra tid, for at finde den rigtige løsning, der passer til jeres nye drømmebolig

WALK IN CLOSET

Hvad med at få det walk-in-closet, som du altid har drømt om? Hvis husets størrelse samt indretning giver mulighed for det, og du samtidig godt kan lide at have orden og overblik i dine ting, vil et walk-in-closet være en perfekt løsning. Med et walk-in-closet findes der utallige indretningsmuligheder, og du vil hver dag nyde overblikket og nemheden i at tøj, sko og tilbehør er placeret samme sted.

Der findes mange muligheder indenfor garderobeløsninger. Om det er walk-in-closet, skydedøre eller indbygget garderobeskabe, der er jeres favorit, så har i nu alletiders mulighed for at få jeres garderobe drømme opfyldt i jeres nye bolig. Vestergaard Huse samarbejder med Svane Køkkenet. Udover at kvaliteten er i top, så får i også garderobeskabe i dansk design og som er produceret i Danmark. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så står Vestergaard Huse altid til rådighed.

Find mere inspiration i vores boligtrends.

118627 Svane Nyhedskollektion S19 Scene 09 Storage01 Cam01 800Px 768X480