Bryggers, flot indretning med plads til det hele

Et bryggers benyttes meget mere end man egentligt går og tror – og hav det i mente når plantegningerne til det nye flotte hus skal udarbejdes.

Optimer dit hjem: Bryggerset som undervurderet rum i huset

Her bruges rigtig meget energi på at fordele pladsen rigtig. Mange vil gerne have et stort og rummeligt køkkenalrum, børneværelser der også passer i størrelsen, når de små purker bliver teenager, et eller to badeværelser der kan gøre morgen logistikken letter for hele familien. Men noget vi ofte glemmer, er vores kommende bryggers. Lidt ligesom skuret ude i haven, så glemmer vi helt, hvor meget vi reelt benytter vores bryggers i dagligdagen, og hvor meget det skal indeholde. Et bryggers er i mange huse et gennemgangsrum, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra energi på netop dette rum. Både det at få det til at se lidt lækkert ud via de materialer der benyttes. Få lavet et sammenhæng med resten af huset og, ikke mindst, at gøre det til et dejligt sted at være. Samtidig er det vigtigt at optimere pladsen, så der er plads til alt det et bryggers skal rumme. Se vores bud på hustyper der, MÅSKE, kan blive jeres kommende drømmebolig.
Nellikebakken 12 570X788px

INDRETNING BRYGGERS

Når indretningen af bryggerset skal laves, er det vigtigt, at man har styr på, hvad man ønsker, at rummet skal indeholde – og hvordan det skal benyttes i hverdagen.

Bliver det et gennemgangsrum for både familien og gæster? Skal der være plads til vaskemaskine, tørretumbler, teknikskab, familiens samling af overtøj og sko, som for de fleste fylder noget mere, end det man lige forventer. Skal der være tørrestativ, barnevogn, knagerækker og hvad med skoletasker, sportstasker mv.

Få lavet en plan fra starten af. Et flot og funktionelt bryggers er noget, som man sætter pris på allerede fra den dag man flytter ind i sin nye bolig og mange år ud i fremtiden.

BRYGGERS - GENNEMTÆNKT OPBEVARING

Et bryggers er et vigtigt rum, og får det samlede hjem til at fungere. Det er rart, når alt har sin plads og prioriter derfor rigeligt med skabsplads og hyldemeter i dit nye bryggers.

Udnyt rummets højde og rummet generelt. Vælg skydelåger så du hurtigt og enkelt kan gemme vaskemaskine, tørretumbler og teknikskab væk. Og husk skuffer og kurve til opbevaring af handsker, huer, halstørklæder ol.

Flere og flere vælger ligeledes skabsindbyggede bokse til vaskesortering som en del af inventarvalget. Det vigtigste er, at man indretter sit bryggers og hele sit hjem, så det passer til ens egne behov og ikke alle andres.

Hos Vestergaard Huse har vi mange års erfaring med nybyggeri. Kontakt os allerede i dag. Vores dygtige rådgivere kender tendensen i markedet, ved hvad der fungerer i dagligdagen og, så står de altid klar til at hjælpe og vejlede, så alle vores kunder får det hjem, de altid har drømt om.

Kolbaek Mark 43 34 570X788px