Biopejs, fødderne op og pulsen ned

Med en biopejs får du hyggen helt ind i hjemmet
Montreal Aaben Til 3 Sider Showroom Small Kraken 1536X1025

BIOPEJS

En biopejs skaber autentiske flammer, varme der omfavner en og ikke mindst den hyggelige stemning. Det er, hvad man kan kalde for ægte dansk hygge. Med en biopejs bliver alt dette muligt uden at gå på kompromis med indeklimaet.

BIOPEJS, BRÆNDEOVN ELLER PEJS

En biopejs er blevet et populært fænomen i Danmark. Derfor samarbejder Vestergaard Huse med Decoflame, som har et hav af forskellige former for biopejse. De kan fås til både væggen, loftet eller gulvet. De kommer i så mange forskellige udgaver, at I helt sikkert kan finde den, der passer perfekt ind i jeres nye hjem. En af tidens boligtrends er at få biopejsen indbygget i en skillevæg mellem stuen og spisestuen. På denne måde bliver det muligt at nyde biopejsen og hyggen i begge rum. Samtidig er det muligt at styre den via en app, så hyggen altid er klar til dig, når du er klar til hyggen.

Om du er til biopejs, den traditionelle brændeovn eller en konventionel pejs er meget individuelt. Alle tre er med til at skabe varme og hygge og giver en helt unik stemning en kold efterårsdag. Dog er der stor forskel på en biopejs, en brændeovn og en konventionelpejs.

I en biopejs fyres der ikke med træ, som i de traditionelle brændeovne og pejse, men derimod med bioethanol. Hvilket betyder det ikke er nødvendigt med en skorsten eller aftræk. Dette gør også, at den kan placeres lige præcis efter dine drømme. Om den skal hænge på væggen, stå frit eller skal sættes op som et integreret møbel, det er helt op til dig, og den stil du ønsker, der skal være i jeres hjem.

MTK2494 Small 741X1024
Degnelodden 35 768X512

BIOPEJSE BENYTTER BIOETHANOL

En anden fordel ved at etablere en biopejs i dit nye hjem er, at den anvender bioethanol som brænder rent. Dette bevirker at den ikke afgiver nogen former for røg, sod eller aske, og dine fine nymalede vægge forbliver hvide. Der spredes ingen skadelige partikler, og du kan med god samvittighed invitere familien og vennerne til hygge i dit nye hjem.

En biopejs er et hyggeligt samlingspunkt, og samtidig er den ubesværet at anvende. Når der er påfyldt bioethanol, er den nem at tænde, og de autentiske og hyggelige flammer kommer med det samme. Derudover er den nem at slukke, når lokalet forlades.

Har du brug for råd og vejledning, står vi hos Vestergaard Huse klar til at hjælpe dig.