Terrassen til de varme sommeraftner

Lav drømmeterrassen med Vestergaard Huse

HAVEHYGGE PÅ TERRASSEN

Man kan næsten fornemme den himmelske duft fra grillen og det nyslåede græs, når man nævner terrassen. Glasset med rosévin eller kruset med kaffe, der af en eller anden grund bare smager bedre udenfor. Terrassen danner rammen om dansk udendørshygge, når den er bedst!

S Indgang B 1 Of 1 800Px 768X480
N 1 Of 1 800Px 768X480

TERRASSEN - TRÆ ELLER FLISER

Skal terrassen være med terrassebrædder i træ eller fliser? Der er et hav af muligheder, når det kommer til terrassen. Trenden i samfundet peger på, at folk ønsker en terrasse, der er nem at vedligeholde, og som er fremstillet i materialer i høj kvalitet.

Mange vælger i dag at bygge deres terrasser i træ, hvilket giver en flot, naturlig og hyggelig atmosfære. Men kræver naturligvis, at træet behandles med olie eller bejdse for at opnå en lang holdbarhed. Andre foretrækker fliser, som belægning på terrassen, som er nemme at vedligeholde, og passer til det danske vejr med lange vintre, regn og blæst.

MED ELLER UDEN OVERDÆKKET TERRASSE

Er du til fuld sol, eller vil du heller have en overdækket terrasse, du kan søge ind under, når det regner eller når solens stråler bliver for stærke?

Vælger du en terrasse med overdækning, gør du det muligt at forlænge terrasselivet betydeligt i begge ender. Hvem vil ikke gerne det!

Passer en overdækket terrasse ikke til dit drømmehus, er der ingen der siger, at terrassen nødvendigvis skal ligge op ad huset. Der er så mange muligheder, husk blot at have terrassen med i tankerne, når jeres hus er på tegnebrættet.

Ude 03 1
Ude 03 1536X1024

TERRASSE

Terrassen er et af de steder, vi automatisk søger hen. Det er her, vi hygger med vennerne og spiser aftensmaden, så snart vi kan komme til det.

Samtidig er det et af de steder, der kan laves helt perfekt, når du bygger nyt hus. Derfor giver det rigtig god mening at sætte sig grundigt ind i terrassens placering og størrelse, inden du går i gang.

Uanset hvad, kan du få lige præcis den terrasse, der passer perfekt til dit nye hjem – mulighederne er uendelige.

Har du spørgsmål, kontakt os allerede i dag.