En have med mange muligheder

Den perfekte have afhænger af dig og dine interesser.

EN HAVE DER PASSER TIL DIG

Når du bygger din drømmebolig, har du en enestående mulighed for at etablere lige præcis den have, der passer til dig og dit nye hjem. Nogle holder af at tage solhatten på, klippe roser og plante tomater. Andre vil hellere sidde på terrassen i godt selskab. Nyde et glas kold rosévin og se robotplæneklipperen tage sig af det meste af havearbejdet.

Uanset hvilken have du vælger, kan vi hjælpe med at guide dig frem til den perfekte løsning, så du får den have, du og dit skønne hus fortjener.

O00A4579 800Px 768X480
N 1 Of 1 800Px 768X480

PLANTER, BUSKE OG BLOMSTER

Det er vigtigt, at du har tænkt din nye have grundigt igennem, inden du går i gang – og husk at være ærlig overfor dig selv. Har du rent faktisk tiden til den store prydhave med masse af blomster og planter? Eller skal du finde en anden løsning, hvor du stadig har en smuk og indbydende have, uden at det kræver flere timers daglig indsats i sommerhalvåret?

Samtidig skal du tænke praktisk, når du indretter haven. Skal børnene kunne lave en fodboldbane? Hvor skal blomster, træer og buske plantes, uden at det går ud over lyset i stuen eller solen på terrassen? Skal der være plads til et af de populære orangerier?

DIN HAVE ER DET FØRSTE MAN SER

Du er sikkert allerede klar over, at beliggenheden af dit drømmehus har stor indflydelse for husprisen. Mange er dog ikke klar over, at haven også har stor betydning i prissætningen af huset.

Samtidig er haven noget af det første, du og dine gæster ser. Haven er førstehåndsindtrykket af huset. Dermed tegner den rammerne for din personlighed og din stil. Det er haven, der byder velkommen. Du kan via en gennemtænkt haveløsning selv være med til at sikre, at det bliver en venlig og behagelig velkomst.

Med den rette plan sikrer du, at din have bliver en lige så stor succes som resten af dit nye hjem. Har du brug for inspiration og vejledning kontakt Vestergaard Huse.

S Indgang B 1 Of 1 800Px 768X480