Stilrene kvalitets badeværelser

Stilrene kvalitets badeværelser – der er ikke noget skønnere end et lækkert badeværelse, der matcher resten af boligen. Rummet har udviklet sig gennem årene, og førhen var badeværelset kun beregnet til helt basale funktioner. Sådan er det ikke længere. Det er nu blevet populært at opholde sig på badeværelset i længere tid ad gangen, og derfor indrettes badeværelset ofte, så det får en stemning af afslapning og wellness.

BADEVÆRELSESMØBLER

Det er vigtigt, at du vælger badeværelsesmøbler med omhu, når du tegner og indretter badeværelse i dit nye hus. Der er derfor mange overvejelser, der skal tænkes igennem. Skal badeværelset være stort eller småt? Badeværelsesmøblerne romantiske eller strømlinet? Mulighederne er mange. Samtidig findes der mange forskellige kvaliteter og prisklasser, du kan vælge imellem.

Om det er klinker, bordplade eller badeværelsesmøbler du skal vælge, er det vigtigt, at du overvejer materialer, med en lang levetid. Både hvad angår stil, men også holdbarhed. Samtidig bør det overvejes, hvor praktisk badeværelset skal være. Er der små børn i familien, kan materialerne have stor betydning for, hvor praktisk, nemt og behageligt det bliver at bruge badeværelset. Her betyder slidstyrke, sikkerhed og den daglige rengøring rigtig meget.

200422 Svane Lind0612 Minusbox Kopi 800Px 768X480
10338 TMK Scene 04 Cam001 800Px 1 768X480

ET GENNEMFØRT BADEVÆRELSE

Et gennemført badeværelse er lækkert. En lille privat oase af velvære i det moderne liv. Der er ikke noget at sige til, at det perfekte badeværelse står øverst på ønskelisten hos rigtig mange mennesker. Badeværelset er et af hjemmets helt centrale rum, der bruges hele dagen og af mange forskellige. Derfor giver det mening at indrette badeværelset med lige præcis de detaljer, der passer til jeres behov og drømme. Om du er til dobbelt brusekabine, Micro cement på væggene eller du bare elsker skrigende bademåtter, som du kan udskifte når trenden i samfundet ændre sig. Kombinationsmulighederne er så mange, at du aldrig behøver at gå på kompromis. Du kan sagtens sammensætte det helt rigtige badeværelse, uanset om det er stil eller funktionalitet – eller lidt af det hele der er vigtigst for dig.

Vælg et kvalitets badeværelse som matcher din livsstil, og indret det med badeværelsesmøbler der passer til dig og din families behov. Sæt dit helt eget præg på din bolig.

Vi har hos Vestergaard Huse et samarbejde med Svane Køkkenet, som tilbyder kvalitets badeværelser i dansk design. Har du brug for råd og vejledning kontakt os. Vi står hos Vestergaard Huse altid klar til at hjælpe dig.