Isolering

Når du bygger din drømmebolig, er isolering vigtig for både byggeriets proces og langvarig energieffektivitet.

Når du skal bygge din drømmebolig, er isolering nok ikke det først, du tænker på. Men det er faktiske en vigtig faktor, når du skal bygge et nyt hus. Både i forhold til byggeriet, men også i forhold til husets energiforbrug lang ud i fremtiden, og når du på et tidspunkt skal videre i livet, og skal sælge huset.

40% af det samlede energiforbrug i Danmark stammer fra bygninger. Her er det primært opvarmning, ventilation og belysning, der har et stort forbrug. Det er derfor af stor betydning at få nedsat dette energiforbrug, så det politiske mål om at være uafhængige af fossile brændsler i 2050 kan opnås. Derfor er der opsat regler for, hvordan du skal energioptimere din nye bolig, og dermed også hvor meget isolering der skal benyttes. For overhovedet at kunne søge en byggetilladelse, skal der udarbejdes en energiberegning, som skal overholde alle de gældende regler.

Toerven 6 40 570X788px

ISOLERING AF KLIMASKÆRM

En klimaskærm er alt det der skiller ude fra inde. Her er tale om ydervægge, døre, vinduer, tag mv. En godt isoleret klimaskærm kan give en stor besparelse på varmeregningen, hvilket har stor betydning for dine fremtidige omkostninger.

Kig derfor ind i fremtidens energikrav når du skal bygge nyt hus. Energivenligt behøver ikke nødvendigvis at koste mere at bygge, specielt ikke på sigt. Bygger du energivenligt forhøjer du husets værdi, og minimere udgifterne til energi i hele husets levetid.

Som minimum skal alle huse på nuværende tidspunkt bygges efter kravene i BR18. Men du kan også vælge at være på forkant med tiden og bygge efter lavenergiklassen. Fordelen ved dette er, at du udover at reducere dit varme- og elforbrug også kan fritages for tilslutningspligt til kollektiv varmeforsyning og i stedet benytte alternative energiformer som solceller, jordvarme eller varmepumpe.

 

Læs mere om varmepumper og jordvarme.

TÆNK ENERGI IND FRA BEGYNDELSEN

Når du skal bygge din drømmebolig, er det vigtigt at tænke energioptimering ind allerede fra start. Det vil på sigt spare dig mange penge på driftsomkostninger og forhøje boligens værdi.

Hos Vestergaard Huse har vi mange års erfaring med nybyg. Vi overholder naturligvis alle de gældende regler, og vores byggerådgivere følger tidens tendenser tæt, så vi altid kan tilbyde det du har brug for.

Koekkenalrum 570X788px

FÅ INSPIRATION TIL JERES NYE HUS

Hos Vestergaard Huse vil vi gå rigtig langt for jer i byggeprocessen. Vores byggerådgivere ved, hvad der fungerer, og står klar til at hjælpe jer fra start til slut. På den måde sikres, at I kan træffe de valg, der passer til jeres behov på et oplyst grundlag.

Book et møde med en af vores byggerådgivere, det er helt uforpligtende og ganske gratis