Varmepumpe

Varmepumpe i din nye bolig giver lav miljøbelastning, lave varmeudgifter og øget boligværdi hos Vestergaard Huse.

Ved at installere en varmepumpe får du en lav miljøbelastning, minimale varmeudgifter og samtidig er det med til at sikre et godt indeklima. Dette er nogle af fordelene, du får ved at installerer en varmepumpe i din nye bolig. Derudover øgs boligens værdi ved at installerer en god varmepumpe.

Når du skal bygge nyt hus, er der mange ting, der skal overvejes. Ikke blot hvordan huset skal se ud, hvor stort skal det være, men også hvilken opvarmningsform skal anvendes i boligen. Netop når det gælder opvarmningsform, er det en god idé at tænke langsigtet i forhold til fremtidens energikrav og økonomi. Hvad er godt for miljøet, er det nemt at vedligeholde og hvad koster det i daglig drift, er ting der bør overvejes.

Hos Vestergaard Huse bygger vi mange forskellige hustyper, og ens for dem alle er vores store fokus på energioptimering.

Nellikebakken 7 (18)

PLACERING AF VARMEPUMPE

Det er en fordel, at du allerede når planlægningen af byggeriet går i gang, beslutter hvilken opvarmningsform, du ønsker i din nye bolig. Som udgangspunkt må der i dag ikke installeres olie- eller naturgasfyr i nye huse, og varmepumper er derfor blevet et af valgene for nybyggere.

Vælger du en varmepumpe, er det vigtigt at vælge den rigtige placering i forhold til eget hus, men også i forhold til naboerne. Dette skyldes, at en varmepumpe udendørs kan støje lidt, og er placeringen forkert, kan det blive et irritationsmoment. Derudover er det vigtigt, at varmeinstallationen er let tilgængelig, så den er nem at komme til i forhold til vedligeholdelse, justeringer eller, i visse situationer, opgradering.

Hos Vestergaard Huse har vi stor erfaring med etablering af varmepumper i nybyggeri. Vi ved, hvor vigtigt det er at varmeinstallationen fylder så lidt så muligt. Både i fysisk form – men også visuelt.

Læs mere om energioptimering af nybyggeri.

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE ELLER
LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Når du skal vælge hvilken varmepumpe, du ønsker i din nye bolig, er det vigtigt at kigge på de forskellige varmepumpers funktioner. Har du kun brug for opvarmning og afkøling af rummene i boligen, skal du vælge en luft til luft varmepumpe. Dog er det her nødvendigt også at benytte en anden form for energikilde for at få varmt brugsvand. Ønsker du derimod opvarmning, afkøling samt varmt brugsvand, skal du vælge en luft til vand varmepumpe. Sidst nævnte varmepumpe kan i mange tilfælde helt erstatte et gas eller oliefyr. Som et andet alternativ kan også vælges en jordvarmepumpe.

Læs mere om jordvarme.

Hos Vestergaard huse vejleder vi gerne i valg af energikilde og naturligvis i, hvilken størrelse varmepumpe der passer til netop jeres familie og størrelsen på jeres hus. Vi sikrer naturligvis, at I får den løsning, der er mest pladsbesparende, giver den nødvendige varme med en lav fremløbstemperatur, hvilket har stor betydning for prisen på varmen.

Nellikebakken 7 (9)

FÅ INSPIRATION TIL JERES NYE HUS

Hos Vestergaard Huse vil vi gå rigtig langt for jer i byggeprocessen. Vores byggerådgivere ved, hvad der fungerer, og står klar til at hjælpe jer fra start til slut. På den måde sikres, at I kan træffe de valg, der passer til jeres behov på et oplyst grundlag.

Book et møde med en af vores byggerådgivere, det er helt uforpligtende og ganske gratis