VINKELHUS

– DANNER RAMMEN BÅDE UDE OG INDE

Hvad er et vinkelhus?
Et vinkelhus er nemt at spotte, da huset skaber en vinkel og former et L. Huset er, med sit naturlige læhjørne, den perfekte løsning til jer som elsker de lange sommeraftener på terrassen.

Fordele ved et vinkelhus
Denne type hus giver rigtig mange og fleksible muligheder for individuelt præg, hvor vinklen i mange tilfælde kan bruges som en god adskillelse af stuen fra den øvrige bolig. Det er med til at give en mere sammenhængende indretning i hverdagen. Samtidigt bliver køkken/alrummet fokusområdet i huset. Herfra har I fri adgang til terrassen, så der skabes en skøn sammenhænge mellem indendørs- og udendørs arealer. Endnu en fordel ved denne type hus er, at I kan nyde solen fra terrassen i læ. Med den rette placering på byggegrunden kan I nyde solen både i morgen- og aftentimerne.

Plantegning til vinkelhus
Det klassiske vinkelhus går aldrig af mode, og er meget populært blandt nybyggere. Et vinkelhus er velegnet til opdeling med separat børne- og voksenafdeling. Vinkelhuset er nemt at tilpasse til de fleste byggegrunde og falder ofte meget naturligt ind i kvarteret. Se et udvalg af plantegninger til vinkelhuse nedenfor eller gik forbi vores andre typehuse.

INSPIRATION

PLANTEGNINGER

ØNSKER DU AT BYGGE NYT HUS MED VESTERGAARD HUSE?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.