Arkitekttegnet hus – den skræddersyede løsning

”Traditionelt eller moderne. Klassisk eller minimalistisk. Valget er jeres.”
40

LAD OS BYGGE JERES ARKITEKTTEGNEDE HUS

Drømmer I om et arkitekttegnet hus? Et unikt hus, der er tegnet og bygget specifikt til jer? Hos Vestergaard Huse er vores tegnestue altid klar til at tegne drømmehuset til jer, der ønsker et anderledes hjem, hvor der er kælet for detaljen og tænkt ud af boksen. Lige som I ønsker det.

STILRENT, MODERNE OG FUNKTIONELT HUS

Vores arkitekter holder sig altid opdateret med de nyeste trends inden for byggeri og gør sig samtidig mange overvejelser om, hvad der er mest praktisk og hensigtsmæssigt ud fra jeres ønsker til udformning. Vi garanterer et gennemført drømmehus med gennemtænkt arkitektur.

JERES ØNSKER OG KRAV

I har drømmen om, hvordan jeres arkitettegnet hus skal se ud. Vi har ekspertisen og erfaringen til at føre det ud i livet. Samtidig har vores arkitekt overblikket over husets funktionalitet og kan sikre, at stilen er gennemført ud i alle detaljer, som I måske slet ikke havde overvejet.

Vi er meget opmærksomme på, at arkitekturen er tidsløs. Derudover sikrer vi os samtidig optimal placering på grunden og tager naturligvis hensyn til eventuelle ønsker om privatliv.

Vi tegner huset i meget tæt dialog med jer og overholder naturligvis altid den aftalte leveringstid.

FORSKELLEN PÅ ARKITEKTEGNET HUS OG VORES HUSTYPER

Med vores hustyper har du et skelet til huset, der allerede er lavet. Med et arkitekttegnet hus har I mulighed for at tegne huset helt fra bunden.

Vælg den mulighed der passer til jer og jeres forventninger til byggeprocessen. Hvis I ønsker en finger med i spillet på alle designmuligheder, så er det arkitekttegnet hus helt sikkert det rette valg for jer.

Hvis I modsat dette gerne vil have en hurtig byggeproces og lægger stor vægt på en fast pris, så bør i kigge på vores hustyper, der er lavet ud fra gennemtestede rammer, men med mulighed for personliggørelse. Med afsæt i vores mange gennemtænkte løsninger, kan I frit vælge akkurat den indretning, I måtte ønske.

 

HVAD KOSTER ET ARKITEKTTEGNET HUS?

Dette er meget svært at svare på, da det kommer an på dit byggeprojekt. Er der mange detaljer? Skal der være et stort udeområde eller en mindre terrasse? I er også altid velkomne til at kontakte os, hvis I har er nogle spørgsmål til både de arkitekttegnede huse og vores hustyper.
Ude 01 1920 800Px