Vestergaard Huse hovedkontor

Vestergaard Huse søger en byggeleder

Hos Vestergaard Huse sætter vi barren højt. Vi arbejder hver dag for at fastholde og udvikle et højt kvalitetsniveau. Målet er, at alle vores kunder føler sig trygge og har overblik gennem hele forløbet. Ved Vestergaard Huse bygger vi huse, der skaber de bedst tænkelige rammer om kundernes nye hjem – det forpligter. Derfor er Vestergaard Huse baseret på medarbejdere med faglig stolthed, ærlighed og holdånd – værdier der kommer både vores kunder og kollegaer til gode.

Vi udvider vores team og søger derfor en byggeleder, der trives med mange forskellige opgaver, og samtidig kan bevare overblikket.

I jobbet som byggeleder vil der blive stillet bil til rådighed, og der vil være mulighed for fællestræning mandag, onsdag og fredag kl. 09.10 til 10.40. Derudover vil du kunne nyde godt af vores kantine med salatbar og varm mad til middag fra den lokale slagter.

Som byggeleder hos Vestergaard Huse bliver du hovedansvarlig for dine egne byggerier fra start til slut, og dine opgaver vil primært være:

  • Sørge for tidsplanen overholdes

  • Ansvarlig for økonomien

  • Kundekontakt

  • Kvalitetssikring og tilsyn

  • Koordinering med underentreprenører

  • Afleveringsforretning med kunden

  • Sparring med byggeafdelingen samt vores andre afdelinger salg og tegnestue

Din profil:

Som person er det vigtigt, at du er rolig, kvalitetsbevidst, tålmodig og er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du er en holdspiller og god til at agere blandt projektets mange aktører, og du er løsningsorienteret og ansvarsfuld. Du er glad og positiv og i besiddelse af et stort personligt drive for at sikre, at vi i fællesskab lykkes med vores byggerier. Din baggrund kan være mange. Eksempelvis uddannet kloakmester, bygningskonstruktør, bygningsingeniør – gerne med min. 2 års erfaring fra et lignende job.

Du bliver en del af:

En fantastisk mulighed i en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet og store ambitioner. Vi stræber efter at være en topprofessionel virksomhed, hvor kunderne altid vil være vores udgangspunkt. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor resultater og initiativ er værdsat, og gode idéer hurtigt bliver omsat til virkelighed.

Har du lyst til at blive en del af Vestergaard-familien, kan du sende din ansøgning til afdelingschef, Torben Frank, på tjf@vhuse.dk med emnefeltet “Byggeleder”. Hvis du skulle have spørgsmål, kan Torben kontaktes på tlf. 2987 9626.

Samtaler vil blive holdt løbende, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.