Funkisvilla - arkitekttegnet hus

FUNKISVILLA

– DEN KREATIVE LØSNING

En funkisvilla giver dig som huskøber en unik mulighed for udfolde dig og sikre, at din drømmebolig skille sig ud i forhold til mange af de klassiske hustyper.

Vestergaard Huse bygger huse, der alle indeholder en god blanding af forskudte længehuse, T-huse og vinkelhuse – alt sammensat med funktionalitet og kreativitet for øje. Her er taget alt det gode fra de forskellige hustyper, og sammensat det til en helt unik funkisvilla. Her får du både et klassisk – men også moderne bolig i høj kvalitet.

De mange unikke designs er arkitektens vision, og tilbyder unikke og nytænkende indretningsmuligheder. Et funkishus er bygget med en skarp profil, rene linjer og et fladt tag. Her er fokus på en åben og funktionel planløsning, materialer med minimalt vedligeholdelse, velproportionerede rum og, ikke mindst, et flot og afstemt lysindfald.

Mange af husene er designet til den lidt større familie med behov for mere plads. Oftest er de opdelt i børne- og voksenafdeling med køkken-alrummet som husets omdrejningspunkt, placeret i midten af huset. Et hus danner rammen for dig og din familie i mange år ud i fremtiden. Med en funkisvilla viser vi, at kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan bygge. Vi ser det hver gang som en en ære, når vi får lov til at bygge et nyt hus og være en del af at føre dine drømme ud i virkeligheden.

Hos Vestergaard Huse har vi en passion for kvalitetsbyggeri. Ordentlighed og fleksibilitet er en mærkesag, og vi prioriterer altid at have kunden i centrum – hele vejen igennem byggeprocessen.

Er du interesseret i at læse, hvad andre skriver omkring det at bygge i samarbejde med Vestergaard huse, så kan du se mere under referencehuse.

INSPIRATION FUNKISVILLA

PLANTEGNINGER

ØNSKER DU AT BYGGE NYT HUS MED VESTERGAARD HUSE?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.