Helle & Jacob

Mødet med Vestergaard Huse gav ro i maven

Vi talte med tre forskellige byggefirmaer, men der er en meget klar grund til, at vi valgte Vestergaard Huse. Vi havde simpelthen bare en rigtig god mavefornemmelse, da vi havde talt med dem.

For os var det vigtigt, at vi kunne følge byggeprocessen tæt. Vi kom selv med tegningerne, og Vestergaard Huse var helt med på vores idéer.

Samarbejdet var optimalt. Kommunikationen med Vestergaard Huse fungerede helt perfekt. Under hele forløbet var de lydhøre og samarbejdsvillige, og samarbejdet var præget af fleksibilitet og en rigtig god dialog. Vi følte virkelig, at de lyttede til os, og de var rigtig gode til at holde os underrettet og opdateret.

GOD DIALOG OMKRING BYGGEPROCES

Der var ikke noget hastværk. Da vi skulle vælge inventar, var der sat masser af tid af til, at de kunne komme med rigtig god rådgivning om køkkengulv, valg af materialer og den slags ting. Det har vi virkelig sat pris på.

Samarbejdet mellem os og Vestergaard Huses byggerådgiver var tæt og personligt, og vi er blevet rigtig glade for resultatet.

Vi kan anbefale Vestergaard Huse til alle, som sætter pris på god dialog og som gerne vil have en byggeproces, hvor man hele tiden har en god mavefornemmelse.