ØKONOMI OG NYBYGGERI – DET SKAL HVILE PÅ ET SUNDT FUNDAMENT

Det er en stor beslutning at bygge hus – måske den største økonomiske beslutning i Jeres liv. Derfor ser vi det som vores opgave at gøre det lettere for jer at træffe de rigtige valg, og så overblik over jeres økonomi til nybyggeri.

HUS OG ØKONOMI SKAL HVILE PÅ ET SUNDT FUNDAMENT

Det er en stor beslutning at bygge hus – måske den største økonomiske beslutning i Jeres liv. Derfor ser vi det som vores opgave at gøre det lettere for jer at træffe de rigtige valg. 

Økonomien skal gerne være lige så holdbar som Jeres nye hus. For os er det ikke bare huset, der skal hvile på et sundt fundament, men også økonomien. Det handler om overblik og om at opstille de økonomiske rammer, så I kan fortsætte dialogen med Jeres bank eller kreditforening.

Hos Vestergaard Huse er tryghed og ansvarlighed nøgleordene. Derfor hjælper vi gerne med at beregne den samlede pris for hele projektet. I vil således få et totalt økonomisk overblik fra start til færdigt hus, hvor både grundpris, tilslutningsafgifter, have, hus mm. er medtaget. På den måde kan I arbejde videre med mulighederne derhjemme i ro og mag. Det er tryghed for Jer og for os.

Læs hvad tidliger kunder siger om processen og det at bygge med Vestergaard Huse under referencehuse.

OVERBLIK OG ÆRLIGHED

Beregningerne vi laver, omfatter det hele, så I undgår ubehagelige overraskelser.

Alt er indeholdt i kontrakten, så I får en fast samlet pris på hele projektet. Så har I et totalt økonomisk overblik over jeres nybyggeri fra start til færdigt hus.

Det handler om overblik – og om at holde ord.

Økonomi og nybyggeri - Vestergaard Huse

ØKONOMI - I BESTEMMER SELV, HVORNÅR I BETALER

Vi sørger for, at der er tænkt på det hele, når det gælder økonomi og nybyggeri, og klarer både kontakten til kommunen, landinspektøren og håndværkerne. Under hele byggeprocessen sørger Vestergaard Huse for alle aftaler og betalinger.

Når I bygger hus med Vestergaard Huse vælger I selv, hvorvidt I vil betale løbende under byggeriet eller vente med betaling til huset står færdigt, og nøglen overdrages.

EN STOR BESLUTNING DER FORPLIGTER OS

At bygge et nyt hus er en stor økonomisk beslutning. En beslutning, der samtidig skal danne rammen for jeres families liv i mange år frem. Den viden har vi konstant i baghovedet, når vi bygger jeres drømmebolig.

Det er en viden, der forpligter gennem hele byggeprocessen. Vi lover at hjælpe jer gennem den proces og give jer gode råd. Vi lytter til jeres ønsker og drømme og finder de rigtige løsninger. Vi skaber overblik, fjerner usikkerheden og giver jer ro.

Vi er kendt for at sætte en ære i at overholde jeres budget og aflevere til tiden. Det manglede da bare, når I har vist os den tillid at bygge Jeres drøm. Vi tegner en 10 års byggeskadeforsikring på hele byggeriet, således I har stor tryghed mange år frem. Byggeskadeforsikringen er naturligvis altid regnet med i prisen.