PASSION FOR BYGGERI

– EN DRØM BLIVER TIL VIRKELIGHED

JERES DRØMME FORPLIGTER OS

Vi har en stor passion for byggeri. Et hus er meget mere end bare en bunke mursten og noget tømmer. Et hus er rammen for hele familiens liv mange år frem i tiden, og det skal respekteres. Derfor ser vi det som en ære, hver gang vi får lov til at bygge et hus og er med til at føre drømme ud i livet.

I 2010 etablerede jeg Vestergaard Konstruktion A/S, som har bygget adskillige villaer i hele Midtjylland. Af den forretning udsprang Vestergaard Huse A/S i 2016, som i dag bygger parcelhuse i hele Jylland.

Ud over de mange gode erfaringer, vi har taget med os, har vi samtidig holdt fast i det samme værdigrundlag: faglig stolthed, kvalitet og ærlighed. Det har vi, fordi glade og tilfredse kunder er fundamentet for, at vores forretning i de seneste år har gennemlevet den udvikling, den har. Mange af vores opgaver får vi igennem anbefalinger fra glade kunder. Det er en stor ære, hver gang vi udfører opgaver for mennesker, som har fået os anbefalet.

Vi er derfor ganske enkelt nødt til at gøre det ekstraordinært godt hver gang.

Se hvad andre kunder siger under referencehuse.

AT BYGGE HUSE ER EN PASSION

Byggeri har altid været min store passion. Som uddannet tømrer, og efterfølgende bygningskonstruktør, har jeg brugt hele mit voksne liv på at bygge huse. Jeg er meget stolt af den forretning, jeg har opbygget. Et resultat af hårdt arbejde, vilje og et kæmpe drive. Den største glæde kommer af at se og mærke, at vi har hjulpet med at føre folks drømme og visioner ud i livet. Den begejstring, vi oplever, når vi afleverer nøglerne til drømmehuset, er det, der virkelig driver og motiverer os. Læs mere om hvad vores kunder siger i vores kundeudtalelser.

Samtidig er det meget vigtigt at få sat det helt rigtige team til at holde virksomheden velkørende i en travl og krævende hverdag. Af samme grund, vil vores kunder kun møde ansatte i Vestergaard Huse, som arbejder ud fra samme værdisæt som jeg. Medarbejdere, som føler den samme passion, som bidrager til og føler et stort medejerskab for firmaets resultater. Samtidig er det meget vigtigt for mig at skabe en god arbejdsplads, hvor folk er glade for at komme på arbejde hver eneste dag. Denne passion, ihærdighed og glæde ser vi ofte have en afsmittende effekt på vores kunder.

Kundesamtaler

DEN RETTE RÅDGIVNING ER ALTAFGØRENDE

Hos Vestergaard Huse er vi altid klar til at gå det ekstra skridt for vores kunder. Derfor bruger vi utrolig megen energi på god og, ikke mindst, grundig rådgivning.

Vores kunder skal føle sig trygge og velinformerede hele vejen, for det er afgørende, at vi alle står med en god fornemmelse i maven den dag, nøglen til huset overdrages. Vi er meget ydmyge over for det faktum, at vi har en stor finger med i spillet, når boligdrømmen føres ud i livet og familiens fysiske fundament overdrages.

VI HAR TÆNKT OS GRUNDIGT OM

Hos Vestergaard Huse har vi virkelig gennembearbejdet forretningen fra ende til anden.
Vi har de skarpeste medarbejdere og underentreprenører. Vores processer er meget nøje optimerede, så vi kan levere det helt rigtige hus til den helt rigtige pris og til tiden! Samtidig er alle vores huse tegnet med stor omtanke for selv de små detaljer, så vi rammer de fleste ønsker og krav til indretninger mv.

Vi står aldrig stille. Vi udvikler os altid og forsøger altid at blive bedre. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi konstant er på forkant i et marked i stor udvikling.