Peter & Mie

En aftale er en aftale

For os var det personlige præg et helt essentielt ønske.

Vi havde gjort os mange tanker og ønskede at sætte vores præg på processen helt ned i mindste detalje.
For os var kvalitative løsninger det helt grundlæggende krav, og det var derfor vigtigt, at vi havde en fast kontaktperson, som havde overblik over idéerne – og kunne vejlede os løbende i henhold til vores ønsker – i byggeprocessen.

Vores mange idéer krævede naturligvis justeringer undervejs, så det hele kunne komme til at gå op i en højere enhed.
Vi har lagt megen vægt på den dybdegående og tætte dialog i processen, og her vil vi gerne fremhæve den gode dialog med byggelederen. Det har skabt tryghed igennem hele forløbet, hvor aftaler i øvrigt er blevet overholdt til tiden. Vi har sat stor pris på, at Vestergaard Huse lægger så stor vægt på at gøre det rigtigt første gang! Den gode dialog har betydet, at vi har undgået de misforståelser, som ellers ville kunne have forsinket byggeprocessen.

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET

Vestergaard Huse har til hver en tid været parat til at lytte, og vi har følt, at vi altid har haft det sidste ord. Vores behov har været i centrum, og vi har derfor undgået utilfredsstillende kompromiser.

Vi vil i øvrigt gerne fremhæve arkitektens konstruktive tilgang til vores ønske om et stort badeværelse med et unikt og gennemtænkt præg!

Vi har haft nemt ved at justere indretningen efter ønske, og vi er glade og tilfredse med det velgennemtænkte og flotte resultat, som vi nu er kommet i hus med!