Sabrine & Thomas

Et rigtig trygt forløb

Vi havde fået Vestergaard Huse anbefalet af en nabo. Og nu, hvor vores eget hus er færdigt, tøver vi ikke med at sende den anbefaling videre!

Vi har simpelthen følt os så godt behandlet hele vejen igennem forløbet. Det er en stor sag at få bygget et hus, og man kan let komme til at føle sig usikker. Men vi har været trygge hele vejen. Vestergaard Huse var klar til at lave flere forskellige beregninger og tilbud, og det betød rigtig meget for os.

Mange ting, som er tilvalg hos andre firmaer, var standard hos Vestergaard Huse. For eksempel vores voksenbadeværelse, som vi er rigtig glade for. Og en række andre materialer fik vi også med, selvom de var tilvalg hos andre firmaer.

TRYGHED, FORSTÅELSE OG TÅLMODIGHED

Samtidig fik vi rigtig god vejledning og rådgivning. Vi havde egentlig på forhånd tænkt på at få bygget et klyngehus, men efter møder med Vestergaard Huse kunne vi se, at et længdehus ville give os bedre udnyttelse af kvadratmeterne.

Vi blev mødt med stor forståelse og tålmodighed. Vi skulle først have solgt vores gamle hus, inden vi kunne gå i gang med at bygge, og det var overhovedet ikke noget problem. Og da vi endelig var klar til at bygge, gik opstarten enormt hurtigt.

Selvom vi bor i Ebeltoft, kom de gerne hjem til os til byggemøder og rådgivning. Og de svarede endda på mails på en søndag.

Kort sagt har vores erfaring med Vestergaard Huse været præget af tryghed, forståelse og tålmodighed.