Vestergaard Huse hovedkontor

Tegnestue

– Vi har egen tegnestue

Egen tegnestue - vi tegner efter dine behov og ønsker

Hos Vestergaard Huse har vi egen tegnestue, så vi ALTID kan tilbyde Design Villaer bygget efter dine ønsker og dine behov. Vi har egne arkitekter/bygningskonstruktører ansat, som i samarbejde med dig sikrer, at du får dit drømmehjem. Et hjem, som du bliver glad for nu og i mange år ud i fremtiden.

At vi har egne arkitekter/bygningskonstruktører gør, at du får en ekstra rådgiver med på holdet. En der kan tænke det hele som en enhed, og her menes med både form og funktionalitet. De ved, hvad der fungerer i det daglige, og hvilke trends der rør sig på markedet. De ved også, at det er dejligt at kigge på noget kønt. Men hvis der ikke er plads til alt familiens overtøj, de beskidte flyverdragter eller man føler sig udstillet bag panoramavinduer, kan dagligdagen hurtigt blive mere udfordrende, end den burde være. Hos Vestergaard Huse har vi et ønske om at bygge en Design Villa, som bliver til dit drømmehjem både i design og funktion.

Få mest muligt for pengene

Vi bygger ud fra fleksible koncepter. På den måde giver vi dig mest mulig hus for pengene, hvilket vi har gode erfaringer med. Der er frit valg mellem flere forskellige arkitektoniske udtryk, som har vist sig at være holdbare og lette at indrette. Her får du uendelige muligheder for at designe dit eget hus, hvor du selv er med til at tegne din helt egen plantegning. Vi bygger ikke to huse der ens. Alle vores huse bliver tegnet fra bunden af, ud fra dine ønsker og behov. Det er materialevalget, detaljerne og din unikke indretning, der giver dig mulighed for at bygge din helt egen Design Villa – dit drømmehjem.

Kontakt os for et uforpligtende byggemøde med en af vores dygtige byggerådgivere

Har du brug for mere inspiration?

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade kataloget eller få det tilsendt med posten ganske gratis.