4 GODE RÅD TIL KØB AF NYBYGGERI

Hvad skal du være opmærksom på ved nybyggeri? Sandheden er, at der er mange overvejelser. Her giver vi dig 4 gode råd til køb af nybyggeri, uanset om det er hos os eller nogle af vores kollegaer.

”STORE BESLUTNINGER KRÆVER RÅD OG VEJLEDNING”

Dame og barn der leger med klodser

1. ØKONOMI – PÅ KORT OG LANG SIGT

Tænk på din totale økonomi. Opførelsespris er sjældent det mest afgørende.

Se i stedet på den samlede driftsøkonomi. Vand, varme, lys og vedligeholdelse er dyrt, hvis huset er bygget dårligt. Pris og kvalitet følges ofte ad.

2. ER DET HELE MED?

Ofte er der afsat beløb til inventar, men er der afsat tilstrækkeligt? Er der indregnet ekstra sandpude? Er det med armeret fundering? Er det kvalitetsmaterialer, som kan stå distancen? Eller forsøger man at bygge huset til underpris, for så at efterlade køber med en stor ekstraregning?

Sørg for at tjekke, at det hele er med, og lad jer ikke snyde af den lave pris på bundlinjen.

Flot køkken med højt til loftet
Gode råd til nybyggeri

3. KIG UD I FREMTIDEN

Når du endelig har mulighed for at bygge dit drømmehus, så vælg et hus for nu og for fremtiden. Er der familieforøgelse på tegnebrættet inden for en kort årrække? Er der brug for hjemmearbejdsplads, eller flytter børnene snart hjemmefra? Det behov, I har nu og her, er ikke nødvendigvis det samme behov om fem eller flere år.

Husk derfor at tænke langsigtet.

4. VÆLG UD FRA KEMI

Byggeriet af jeres nye drømmehus indeholder mange vigtige beslutninger undervejs. Her er det afgørende, at man har god kemi med de forskellige kontaktpersoner hos byggefirmaet.

Personer som forstår, hvad der menes og ønskes, så resultatet til slut bliver lige præcis, som du havde ønsket og drømt om.

Går du og tænker over, om vi er det rette byggefirma til jeres hus, så kontakt en af vores byggerådgivere i dag og book en tid til et møde.

4gode råd - Samtale med kunder