HUSTYPER

At træffe valget om, hvilken hustype der skal danne rammerne for det kommende hjem, er, for nogle, en beslutning, der kræver tid og omtanke. Og for andre er det helt tydeligt, hvilken form og hvilket udtryk der taler sig lige ind i deres personlige smag. 

Vi har gennem årene tegnet og bygget en bred vifte af skræddersyede hjem. Hvert skabt med en kærlighed for det gode håndværk, detaljerne og funktionalitet, der matcher forskellige grunde, mennesker og steder i livet.

Nedenfor kan du opleve de forskellige hustyper, som vi håber kan give dig inspiration. Husformen er i nogle tilfælde noget af det første, der bliver nævnt i de indledende snakke. I andre tilfælde begynder vi hele processen med et blankt stykke papir, en blyant og sætter én streg ad gangen.

Du kan også læse mere om, hvordan processen er at bygge nyt hus med Vestergaard Huse.

FUNKISVILLA

- Det moderne udtryk

Hustyper- T-hus

T-HUS

- Et brud på traditioner

Hustyper - vinkelhus

VINKELHUS

- Danner rammen både ude og inde

Hustyper - Forskudt Længehus

FORSKUDT LÆNGEHUS

- En spændende variant

Hustyper - Gårdhavehus

GÅRDHAVEHUS

- Med en naturlig opdeling

LÆNGEHUS

- En sikker klassiker

2 plans hus bygget af Vestergaard Huse

2 PLANS HUS

- Inspirerende rumløsninger

Kun sammen kan vi skabe noget personligt og funktionelt til jer.

Hos os har vi ikke kun evnen til at forstå dine individuelle ønsker, vores erfaringsmæssige ballast, gør, at vi også kan tegne og bygge dem.

For os ligger det hele i håndværket, detaljerne og funktionaliteten.

 

Det skal være et hjem for dig og familien. Vi skræddersyer plantegninger, fordi vi tror på, at en plantegning skal passe til jer og jeres sted i livet og på lang sigt. Ikke omvendt. Vi tror på, at det er i detaljerne, at jeres stil kommer til udtryk, og funktionaliteten, der tilfører velvære til jeres hverdag. 

VI BYGGER HJEM, DER SKABER RUM FOR LIV

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade kataloget eller få det tilsendt med posten ganske gratis.