UDSTILLINGSHUSE

- KOM OG OPLEV VORES UNIKKE UDSTILLINGSHUSE

Find inspiration til jeres drømmebolig ved hjælp af vores udstillingshuse. Mærk atmosfæren og lad dig blive opslugt af de uendelige muligheder. Under hvert enkelt udstillingshus finder du oplysningerne for, om der er åbent hus søndag eller åbent efter aftale.

Kontakt vores byggerådgivere for en fremvisning – så vil de stå klar til at modtage jer og svare på de spørgsmål, I måtte have.

VORES AKTUELLE UDSTILLINGSHUSE

Åbent hus hver søndag klokken 13-16

Ræven 7, 9530 støvring

Oplev et præbæredygtighedscertificeret funkishus med en vidunderlig gårdhave, der får inde til at smelte sammen med ude. Et hjem, hvor moderne komfort, arkitektonisk kvalitet og omtanke for naturen har været tre fokuselementer.

SE MERE HER >
Åbent hus hver søndag klokken 14-16

Myntebakken 10, 8930 Randers NØ

Oplev et funkishus bygget med kærlighed for håndværket midt i naturperlen, Dronningborg, hvor funktionaliteten og velvære i hverdagen er fokuspunkter for husets indretning.

SE MERE HER >
Åbent efter aftale

Tørven 6, 8800 Viborg

En skøn vinkelvilla, hvor naturen og de varme nuancer er omdrejningspunktet. I den østlige del af Viborg i det nye Taphede imellem de høje træer og bakker, har vi med inspiration fra 60’ernes arkitektur opført denne vinkelvilla.

SE MERE HER >
Solgt

Solskins Allé 1, 9440 Aabybro

I denne fantastiske funkisvilla får du hele 172 m2 til at indrette din drømmebolig. Boligen er beliggende i det skønne Aabybro – tæt på den fantastiske nordjyske natur, som indeholder hvide strande, klitter og skove.

SE MERE HER >
Solgt

Kolbæk Mark 45, 8800 Viborg

Dette flotte og velindrettede vinkelhus på 165 m2 er beliggende i det smukke Hald Ege. Her er flotte landskaber, masser af dyreliv, spændende historie og et rent og uspoleret miljø. Med denne bolig er der masser af naturoplevelser i vente – og samtidig i cykelafstand til Viborg by.

SE MERE HER >
Solgt

Riddersporebakken 6, Randers NØ

Denne lækre funkisvilla er beliggende på de fantastiske arealer i det naturskønne område i Dronningborg med udsigt til Randers Fjord i et attraktivt boligkvarter, hvor fritidsliv samt sociale sammenkomster er i højsædet.

SE MERE HER >

ikke to hjem er ens hos os

DRØMMER I OM AT BYGGE NYT HUS?

Går I med tankerne om at bygge nyt hus, men har svært ved at beslutte jer for arkitekturen og design, så er det værd at overveje at besøge et udstillingshus. Udstillingshuse bliver af mange brugt som inspirationshuse. Disse huse gør det muligt på egen hånd at se og opleve forskellige løsninger. Muligheden for at samle inspiration til jeres eget drømmehus, få nye idéer som I ikke havde tænkt på. Samtidig kan det også være en øjenåbner overfor ting, som I har drømt om, men som efter at have set det, ikke er noget for jer alligevel. I vil i disse huse få muligheden for at se alle de små detaljer, som kan være svært at se på billeder – og samtidig få fornemmelsen af hvilken hustype der passer til jeres behov.

UDSTILLINGSHUSE

At bygge jeres egen drømmebolig er som nævnt en stor beslutning. Økonomien er én ting, men der er også mange andre overvejelser. Dette kunne være overvejelser som hvilken planløsning skal i vælge, indretning, valg af mursten, tagets hældning og meget andet. Vores udstillingshuse giver jer muligheden for at træde ind i et helt nybygget designhus, T-hus eller måske et vinkelhus og opleve i jeres eget tempo; rumfordelingen, materialevalget, oplev hvor vigtigt et godt lysindfald er for boligen. Disse udstillingshuse er fulde af lækre detaljer, følger tidens tendenser, og vi matcher naturligvis vores huse med den efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder.

Når I går med tanken om at bygge, så kan det være en rigtig god idé at besøge ét udstillingshuse – og måske også mere end ét. Dette giver jer muligheden for at sammenligne forskellige hustyper, planløsninger og hvilke materialer der vil fungere bedst for jer.

Vi hjælper jer med at gøre et svært valg lidt nemmere – vi giver inspirationen til jeres drømmebolig.

Ovenfor ses et stort udvalg af inspirationshuse. Nogle af dem er udstillingshuse, hvor det er muligt at komme forbi og med egne øjne se flotte og inspirerende byggerier. Andre er tidligere udstillingshuse, hvor I kan gå på inspirationsjagt i galleriet. Ved nogle af husene er det endda muligt at komme med på en 360 grader fremvisning.

HVORFOR VÆLGE AT BYGGE MED ET BYGGEFIRMA?

Det at bygge sin helt egen drømmebolig, er helt fantastisk, men kan samtidig også være en stor mundfuld. Vælger I at bygge med Vestergaard Huse, får I et byggefirma, der altid har jer og jeres hus i centrum. Samtidig har vi mange års byggeerfaring og mange glade og tilfredse kunder med i bagagen. Vi sørger for alt, og du skal derfor ikke selv finde håndværkere, malere, vvs-montører o.l. da vi har vores helt eget team.

At vi sørger for alt betyder dog ikke, at I ikke skal træffe nogle beslutninger. Det er jeres byggeri, og derfor også jer der skal tage stilling til materialevalget i jeres nye bolig, så alt bliver som I har drømt om. Dog sørger vi for at bevare det store overblik over byggeriet, så I bekymringsfrit kan glæde jer til at modtage nøglerne til jeres drømmehus

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade kataloget eller få det tilsendt med posten ganske gratis.

REFERENCEHUSE

– KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.

HANS & BITTEN

I den indledningsvise forventningsafstemning lagde vi stor vægt på, at nærområdets beboere...

LÆS MERE