Boligtrends

BOLIGTRENDS

– FIND INSPIRATION TIL DIN BOLIG HER

Isolering af nybyg - Vestergaard Huse
Boligtrends

Isolering

Når du skal bygge din drømmebolig, er isolering nok ikke det først, du tænker på.

LÆS MERE >
Jordvarme i nybyggeri - Vestergaard Huse
Boligtrends

Jordvarme

Jordvarme er i de seneste år blevet mere og mere populær blandt de danske boligejere.

LÆS MERE >
Varmepumpe i nybyggeri - Vestergaard Huse
Boligtrends

Varmepumpe

Ved at installere en varmepumpe får du en lav miljøbelastning, minimale varmeudgifter og samtidig er

LÆS MERE >

BOLIGTRENDS TIL NYBYGGERI

Boligtrends er mange ting, og når man skal bygge nyt hus, mangles der oftest inspiration. Det handler om det unikke, men hvad er unikt? Her kan man sagtens tage fat i tidens trends og gøre det til sit eget. Når der skal ledes efter boligtrends bruges der Pinterest, Instagram og meget andet. Vi har her gemt nogle af de tendenser, vi oftest ser, når vi skal bygge huse.

Hvad gør man, når man er i tvivl?

Boligtrends er med til at give dig en retning af, hvordan du gerne vil have dit hus skal se ud. Hvilken farve skal det være? Skal det være trægulve eller klinkegulve? Det er helt klart en smagssag, men det skal være noget, der giver dig en god mavefornemmelse. For hjemmet skal være tilpasset din og familiens behov. Så hvis I oftest samles i køkkenet, så kan en alkove være en perfekt løsning. Hvis I nyder naturen, kan en masse kærlighed til en terrasse med bede, plantekasser mm. være noget for jer.

Når det gælder boligtrends, er er det vores kunders ønsker og behov, der går forrest, men vi er selvfølgelige behjælpelige med at komme på løsninger. Og det er ligegyldigt, om det er køkken, have, alkover eller sansevinduer. 

Boligtrends -Vestergaard Huse