Inspiration til jeres boligdrøm

Når I har valgt jeres grundplan, er der masser af muligheder
for at sætte et individuelt præg på jeres personlige hjem.

Fleksible muligheder

Mennesker er ikke ens, og det skal huse heller ikke være. Vælg de farver, materialer, elementer og funktioner, der passer bedst til omgivelserne og jeres liv.

Jeres egen stil

To Vestergaard Huse med samme grundplan har sjældent det samme udtryk. Både ude og inde kan I skabe præcis de rammer, I drømmer om.

Funktionelle valg

Fremsynet energiteknologi, intelligent styring, indbygget AV- og lydsystem, alarm og overvågning, smarte detaljer i køkken og bad. Gør jeres nye hjem endnu mere funktionelt.

Murværk

Et af de vigtigste – og sværeste – valg, når I skal bygge nyt hus, er hvilke mursten vi skal bruge. Murværket giver huset sjæl og karakter, der fuldstændig ændrer udtryk efter type og farve på murstenen.

Vi har de ti mest anvendte typer og farver af mursten som standard … fra de lyse jordfarver til de mørke stenfarver. Og naturligvis kan I vælge helt andre sten som tilkøb.

Ti murstenstyper som standard

Vælg mellem de ti mest anvendte farver og typer af mursten.

Flere muligheder som tilkøb

Har I andre ønsker, er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Giv huset et individuelt udtryk

Uanset hvilken hustype I vælger, giver vores udvalg af mursten jer uanede muligheder.

Gulve

Rent og lyst. Varmt og trygt. Markant og moderne. Jeres valg af gulv er med til at definere husets atmosfære og de enkelte rums funktion. Som standard kan I vælge mellem fem klinketyper til bad og bryggers, fem trægulve til stuer, alrum og køkken, samt fem gulvtæpper til værelser. Naturligvis har vi flere valgmuligheder til hele huset som tilkøb.

Fem standardløsninger

De fem mest anvendte klinker, trægulve og gulvtæpper til de enkelte rum.

Flere muligheder som tilkøb

Har I andre ønsker, er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Gulvvarme i alle rum

Som standard udføres jeres hus med termostatstyret gulvvarme i alle rum.

Lofter

Troldtekt loftplader er det moderne valg til jeres nye hus. Pladerne er lavet af sammenpresset træuld, der både giver en virkningsfuld struktur og en bedre akustik i rummene. Som standard bruger vi kvaliteten hvid ultra fin, men I kan også vælge andre kvaliteter som tilkøb. Ønsker I andre loftstyper – for eksempel træ eller gips – kan det også lade sig gøre som tilkøb.

Troldtekt loft som standard

Troldtekt hvid ultra fin er standardløsningen i alle Vestergaard Huse.

Flere muligheder som tilkøb

Har I andre ønsker, er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Mulighed for loft til kip

Loft til kip er standard i funkishuset, men kan også udføres som tilkøb i de andre hustyper, enten med fuld kip eller med synligt bjælkelag.

Inventar og hvidevarer

Køkken, bad og bryggers er husets funktionelle rum, der både skal bidrage til en rationel hverdag og understrege husets sjæl og atmosfære. Som standard medfølger en inventarpakke fra Invita og Siemens, så I kan vælge det inventar og de hvidevarer, der passer til jeres ønsker og livsstil. Da et Vestergaard Hus er et fleksibelt koncepthus, kan I naturligvis også vælge andre løsninger som tilkøb. Vi er klar med seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Inventar fra Invita

I prisen er afsat budget til at vælge inventar fra Invita til køkken, bad og bryggers.

Hvidevarer fra Siemens

I prisen er afsat budget til at vælge hvidevarer fra Siemens.

Mange tilkøbsmuligheder

Væghængt toilet, Unidrain i badet, skabe i resten af huset? Fortæl os jeres ønsker, så giver vi et godt tilbud.

Teknik og energi

Vestergaard Huse leveres som standard med 3-lags lavenergi-vinduer, termostatstyret gulvvarme i alle rum, ventilation og varmegenvinding samt tilslutning til fjernvarme (eller tilslutning til naturgas som tilkøb). Men der er masser af intelligente muligheder, som I kan vælge til for at øge komforten, spare yderligere på energien og gøre livet lettere og tryggere: Solceller og varmepumper. Brændeovn. Centralstøvsuger. Alarmanlæg, lys- og varmestyring, TV/Lyd-system samt IT- og netværksløsninger. Spørg endelig. Vi giver seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Fjernvarme og varmegenvinding

Som standard tilslutning til fjernvarme samt ventilation med varmegenvinding, der øger komforten og udnytter varmen.

Andre energitiltag

Spar yderligere på energien med solceller eller en varmepumpe.

Intelligente løsninger

Gør livet lettere og hjemmet tryggere med smarte og intelligente funktioner.

Vinduer og døre

Giv jeres nye hus et individuelt præg med træ/aluvinduer I lige præcis den farve, I synes passer bedst til huset og jeres temperament. Vinduerne er stort set vedligeholdelsesfri og er udstyret med 3-lags lavenergiglas. De indvendige døre er som standard solide, massive døre med lydkarm. Det giver et gedigent udtryk og dæmper lyden væsentligt mellem rummene. Men hvis I overvejer ekstra finesser – som f.eks. glasdøre eller skydedøre – kan det naturligvis også lade sig gøre som tilkøb.

Træ/alu-vinduer i et væld af farver

Vinduer er stort set vedligeholdelsesfri, og I kan stort set vælge hvilken som helst farve I ønsker. Udstyret med 3-lags lavenergi-glas.

Massive døre med lydkarm

Her er ingen papdøre. Som standard er alle døre massive og udstyret med lydkarm. En lille detalje, der understreger den høje kvalitet af jeres nye hus.

Flere muligheder som tilkøb

Har I andre ønsker – f.eks skydedøre eller glasdøre – er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.